sadena263 مدیر عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 6561 عنوان زونا | مشاهده متن کامل بحث + 8706 بازدید | 46 پست مادرم فکر کنم زونا گرفتهکسی به طور دقیق میدونه سرایتش چه جوریه و خود مادرم هم چی کار کنه زورتر خوب بشه؟خیلی نگرانم واسشواسه خودم کمی نگرانم چون کنکوری ام مریض بشم بدبختیه ولی واسه خودش دارم میمیرم از نگرانی 1402/10/11 | 09:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاملي عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 6650 ممنون عزیزم بین داخلی و عفونی موندم کدومش بهتره؟ عفونی فکر اینکه پاییز چقدر بهمون نزدیکه خوشحالم میکنه🥰فکر کن روزای ابری خنک صدای بارون از پشت پنجره🌧☁️مه اول صبح🌫هوای سرد،کافه گردی و قدم زدن تو محوطه ائل گلی تبریز، سفر 🧳به شمال و جنگلای سراوان و سیاهکل 🪵🐿 قدم زدن👫 و صدای خش خش برگ های زردقرمز نارنجی🍂🍁 بخاری هیزمی تو دل جنگل🛖🔥🪵هوا هوای پوشیدن پالتو پوتین🧥🧣👢، نوشیدن قهوه داغ☕️بوی نارنگی خوش عطر 🍊 ،حال هوای میدون شهرداری رشت🏫 چایی تو طبیعت لیلا کوه🍪☕️ پاییز جان زود بیا بی صبرانه منتظرتم😍
ا٤٣٢١ عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 1154 نمیدونم ولی الان فامیل ما پزشک عمومیه زیر بیست تومان در ماه درآمد داره اگه این جور که شما میگین با ... ببخشيدا ايشون احتمالا حال كار كردن ندارند يه جايي استخدام شدند و فقط يه حقوق ميگيرند نه مطبي نه كلينيك و بيمارستاني