2777
2789

من پنج ساله دارمش میگن قابل کنترله ولی من تو این پنج سال فقط بدتر شدم ک حس میکنم بخاطر شرایط شغلیمه

اخه استرس شدیدا رو این بیماری اثر میذاره

کدوم شهری؟بهتره با یک متخصص ک راجب این بیماری اطلاعات داره مشورت کنی

من پنج ساله دارمش میگن قابل کنترله ولی من تو این پنج سال فقط بدتر شدم ک حس میکنم بخاطر شرایط شغلیمها ...

وای واقعا🥲🤦♀

منم هنوز یکسال نشده و تو این مدت به مرور بدتر شدم و همه علائم اومد ولی خیلی امیدوار بودم که دیگه قراره به مرور بهتر شم😔

ببخشید میشه بدونم شغلت چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به مرور بهتر میشه روشون تمرکز نکن. یه مدل عینک مخصوص هست لنزش صورتی طوره ازون استفاده کن اگه خیلی اذیتی. منیزیم و ویتامین ب ۲ هم کار سازه. چیزایی که فشار خونو بالا میبرن نخور.

استرس بدترش میکنه.

به مرور بهتر میشه روشون تمرکز نکن. یه مدل عینک مخصوص هست لنزش صورتی طوره ازون استفاده کن اگه خیلی اذ ...

مرسی از راهنماییت🙏واسه من که به مرور بدتر شد فقط مجبور شدم قرص تست کنم.ویتامین ب استفاده کردم رو برفکا تاثیر نداره متاسفانه یکم حس خوبی بهت میده همین،منیزیم سیترات ۳۰۰ رو هم بعضیا گفته بودن خوبه ولی پیدا نکردم امتحان کنم عینکfl_4۱صورتی رو هم اره تو فیسبوک گفته بودن خوبه

شما خودتون هم این مشکل رو دارید؟🥲

به مرور بهتر میشه روشون تمرکز نکن. یه مدل عینک مخصوص هست لنزش صورتی طوره ازون استفاده کن اگه خیلی اذ ...

استرس واقعا بدترش می کنه)):

ای کاش اینو همون اول یکی بهم گفته بود که اینقدر پیشرفت نمی کرد🥲

استرس واقعا بدترش می کنه)):ای کاش اینو همون اول یکی بهم گفته بود که اینقدر پیشرفت نمی کرد🥲

آره منم دچارشم. عصبانیت کم خوابی استرس تشدیدش میکنه.

روشون تمرکز نکن. قرصای افسردگی ممکنه بهترش کنه اما ممکنه هم بدترش کنه. کلا درمان خاصی نداره.

آره منم دچارشم. عصبانیت کم خوابی استرس تشدیدش میکنه.روشون تمرکز نکن. قرصای افسردگی ممکنه بهترش کنه ا ...

اره دقیقااا

قرصای ضد افسردگی بدتر می کنه قطعااا

تو گروه vssهستی؟

من تو ژنم میگرنو داشتم بعد عمل فمتولیزیکم اینطوری شدم.جرقه و مگس پران هم بعد عمل برام اتفاق افتاد.

اره دقیقا منم اول پنیک کردم فلوتر اومد بعدش عمل پی ار کی کردم در اخرم با جراحی دندون عقل این بلا به سرم اومد🥲🚶