2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوشبحالت ک نداری من با این وجود ک همسرمو خیلی دوستدارم ولی حسرت میخورم چرا دارم؟چرا ب خودم فرصت ندادم و تو سن کم ۲۰سالگی ازدواج کردم الان۲۳سالمه پشیمونم اشتباهه ازدواج تو سن پایین دلم برا خوشیام تنگ شده

I’m happy 😆 
خوشبحالت ک نداری من با این وجود ک همسرمو خیلی دوستدارم ولی حسرت میخورم چرا دارم؟چرا ب خودم فرصت نداد ...

الان شوهر داری از که میرین بیرون دلت خوش نمیشه با هم میرین رستوران پارک دلم یه تکیه گاه میخاد مجردی دیگه خسته شدم همش تو خونم خانواده شلوغی دلم آرامش میخاد 

عزیزم بالاخره ازدواج میکنی، من خودم هیچوقت فکر نمیکردم بکنم، پس الکی الان دلت نگیره، سعی کن همیشه تو ...

اخه الان نیاز به همدم دارم میدونم شوهر میکنم ولی میخام دیگه تنها نباشم 

اخه الان نیاز به همدم دارم میدونم شوهر میکنم ولی میخام دیگه تنها نباشم 

اره هممون به همدم نیاز داریم ولی این ذات زندگیه هرچیری اون موقع که میخایم نیست، دوست پسر نداری نداشتی اصلا 

اره هممون به همدم نیاز داریم ولی این ذات زندگیه هرچیری اون موقع که میخایم نیست، دوست پسر نداری نداشت ...

اره عزیزم داشتم رفته الانم میخام با کسي دوست شم دیگه حوصله ندارم میگم شوهر مطمعن تره 

الان شوهر داری از که میرین بیرون دلت خوش نمیشه با هم میرین رستوران پارک دلم یه تکیه گاه میخاد مجردی ...

باورت میشه رستوران و پارک و آخرین باری ک رفتم یادم نمیاد خانوادش پولدار بودن حتی بدون لباساش پرتش کردن بیرون ته ته بیرون رفتنمون وقتیه ک کار داریم اونم بریم ی ساندویچ یا خوراکی بازاری بخریم خونه بابام پادشاهی میکردم الان عین سگ موندم تو این زندگی ای ک لیاقت من نبود همسرم خیلی خوبه ها خیلی هم داره تلاش میکنه ولی مسخره دست فامیل و دوست و آشنا شدم همش آرزو مرگ میکنم پدرمم همه اینارو میبینه و هیچی نمیگه بزرگ‌ترین ترسش اینه من جدا بشم فقط ب فکر خودشه البته خدایی همسرمم خوبه داره تلاش میکنه ازین شرایط خارج بشیم ولی من اینجوری بزرگ نشدم دارم زیر بغض خفه میشم حتی دوستامم تردم کردن بخاطر شرایط زندگیم

I’m happy 😆