2821
2789

من سه تا سوراخ زدم

راستش بستگی داره کجا بزنی ، ولی اوصولا یک ماه رو هی عفونت میکنه و ورم داره و تا چند ماه شاید شبا وقت خواب اذیت کنه

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سه تا سوراخ زدم راستش بستگی داره کجا بزنی ، ولی اوصولا یک ماه رو هی عفونت میکنه و ورم داره و تا ...

دردم داره این مدت؟چون امتحاناست 

میخوام ببینم میتونم بخونم الان بزنم

دردم داره این مدت؟چون امتحاناست  میخوام ببینم میتونم بخونم الان بزنم

نه الان نزن پس 

اگه روی قسمت بالای گوش بزی اره درد داره بدنتم یه ذره داغ میشه یه مدت

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز