2777
2789
عنوان

دارم خودمو میکشم زیر چشام کبود شده

491 بازدید | 34 پست

حالم خیلی بده خیلیییی انقد این چن روزو غصه خوردم زیر چشام گود و سیاه شده لاغر شدم اصن دارم میمیرم رسما دارم خودکشی تدریجی میکنم دست خودم نیس اخه خیلی عاشقشم😔🖤

دعا کنید برام

❌️هر کی دعا کرد لایک کنه براش صلوات بفرستم

اگ راهکاری برای بهتر کردن حالم میدونین بگین💔

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیززم چیشده

عشقم💔💔💔دلم براش تنگ شده خیلی دوسش دارم خیلی😔

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

چیشدهه 

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  
میشه بگی مشکلت چیه تا کمکت کنم؟

دلتنگی..دوری...عشق عشق لامصببب

کسی ک اینجوری میبینت و عین خیالش نیس و رها کن  

نمیبینه و اصلا فک نکنم باور کنه

دوستید؟

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
خب این دوری علتش چیه؟ باهم کات کردید؟

اره💔

کجاس مگ کاتین

اره کات کردیم ۶ ماهه