2777
2789
عنوان

دارم خودمو میکشم زیر چشام کبود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 34 پست
دوستید؟

کات کردیم ۶ ماهه

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم برات 

خدانکنه عزیزم💔

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

اسی الان برو یچیزی بخور

یه ابی به دستو صورتت بزن یکم تلوزیون ببین

میدونم چاره تو چیه

اخر شب میام حرف میزنیم قشنگ تو خصوصی🤍 

نگران یا ناراحت چیزی نباش خب؟

کمکت میکنم حالت خوب بشه🤍

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

بمیرم 

خدانکنه عزیزم💔

خوش به حالت دوست بودی رسمی نبودی

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
اسی الان برو یچیزی بخور یه ابی به دستو صورتت بزن یکم تلوزیون ببین میدونم چاره تو چیه اخر شب میام ...

میشه منم کمک کنی 

زِ غوغای جهان فارغ...🤍صبور باش؛هم حکمت رو میفهمی،هم قسمت رو میچشی، هم معجزه رو میبینی!یقیناً کُلُه خَیر...
بنظرم بهش فک نکن عشق ی طرفع سخته

نمیتونم خیلی سخته خیلی

اسی الان برو یچیزی بخور یه ابی به دستو صورتت بزن یکم تلوزیون ببین میدونم چاره تو چیه اخر شب میام ...

ممنونم عزیزدلم❤️❤️❤️

من با خیلیا حرف زدم خیلی روشهارو امتحان کردم ولی هیچی تغییر نکرد...💔 حرف زدن با من فقد حال خودتو بد میکنه و تاثیری رو من نداره...مرسی از مهربونیت