2777
2789
عنوان

حساسیت مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 89 پست

من که دوست دارم.

کاش منم نامزد داشتم روم حساس میشد😕

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه تنها خوشم نمیاد بلکه بشدت متنفرم

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
چیکار کنم خب نمیتونم پا رو دلم بزارم اونم خیلی دوسم داره ولی این اخلاقش کارو خراب میکنه

دوست داشتن یه روزی تموم میشه خواهران باتمام‌وجود دارم بهت میگم منم روزگار شما داشتم اون موقع هرچی مادرم بهم‌میگفت نمیفهمیدم توروخدا نکن اینجوری پشیمون میشی 

دقیقا همین ها تجربه کردم باید پیش دکتر زن بری وقتی فروشنده مرده توحرف نزن من حرف میزنم چرا توی جمع ف ...

😭دقیقاااا 

چیکار کنم اجی من تجربمم کمه نمیدونم سرگردونم 

سعیمو کردم خواهر ولی یکمم اون باید درکم کنه 

درسته هر دو باید همدیگرو درک‌کنید یک طرفه نمیشه 

ایشون هم‌اگه شما رو‌ دوست داشته باشه باید باید شما رو هم در نظر بگیره ولی حتما برید مشاوره و تست بدید

دوست داشتن یه روزی تموم میشه خواهران باتمام‌وجود دارم بهت میگم منم روزگار شما داشتم اون موقع هرچی ما ...

آره خواهر آسیم کرده هنوز زیر سقف نرفتیم اینطوره چه برسه بعدا که زنشم

😭دقیقاااا  چیکار کنم اجی من تجربمم کمه نمیدونم سرگردونم

من بعداز۱۱سال زندگی‌بادوتا بچه نتونستم درستش کنم تازه بدتر شده تازه شوهرمن خیلی هم‌خانواده بازی داره وخیلی هم مذهبی نیستن ولی نابودم کرده بااین اخلاق هاش بعداز۱۱سال نتونستم تنهایی بیرون برم وقتی میرم مدرسه دخترم ۵۰بارزنگ میزنه وقتی ازدرمدرسه میام بیرون میبینم دم در

اره دقیقا ولی میخوام خوب بشه نمیخوام ولش کنم اما از فردای زندگی میترسم که هم خودش و منو بچه هارو عذا ...

خیلی خوبه که به فکری

نه لازم نیست جدا شدی 

برین پیش مشاور 

مشاورتون فقط باید خوب باشه حتما

آره خواهر آسیم کرده هنوز زیر سقف نرفتیم اینطوره چه برسه بعدا که زنشم

دقیقا وقتی خونه بابات یه تایمی اون نیست وخودتی یعنی زیرنظراون نیستی ولی فکرکن بعداز ازدواج ۲۴ساعته زیر نظراونی بخدا من وقتی میرم خونه بابام شوهرم نیست فکرمیکنم میتونم نفس بکشم حس میکنم خودمم میگم میخندم ولی اون باشه حتی نمیزاره جلو بابام بگو بخند کنم میگه جلف بازی درمیاره 

من بعداز۱۱سال زندگی‌بادوتا بچه نتونستم درستش کنم تازه بدتر شده تازه شوهرمن خیلی هم‌خانواده بازی داره ...

نه بهم شک نداره زیاد زنگ نمیزنه و این کارا بهم اعتماد داره ولی زیادی حسوده کلافم میکنه 

شما هم برید مشاور شاید بهتر شد 😕

دقیقا وقتی خونه بابات یه تایمی اون نیست وخودتی یعنی زیرنظراون نیستی ولی فکرکن بعداز ازدواج ۲۴ساعته ز ...

دقیقااا اون از خندیدن یا لباس راحتی پوشیدن جلو داداشمم بدش میاد