2777
2789
عنوان

حساسیت مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 89 پست
 سوالت رو می دونم چیه!!!! در مورد همسایتون هست، درسته؟!

وای میشناسی ؟ 😁😁😁😁

پرسیدم قبلا ازت . خیلی خوب بود 😁

آخه خیلی فکرم درگیره 😔

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
 سوالت رو می دونم چیه!!!! در مورد همسایتون هست، درسته؟!

پس چرا من نشناختمت 😂

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  الان مشغله افکار شما دقیقا در کدام مرحله است؟!

اینکه هنوز خیره میشه بهم ( به صورتم ) اما بازم چیزی نمیگه. نگام میکنه پلک هم نمیزنه 

من سعی میکنم فراموشش کنم اما باز میبینمش دوباره همون نگاه.   تنها کاری که کرده همون با مامانم منتظر تاکسی بودیم مارو رسوند

فکر کنم عاشق شدم 😐

اینکه هنوز خیره میشه بهم ( به صورتم ) اما بازم چیزی نمیگه. نگام میکنه پلک هم نمیزنه  من سعی می ...

شرایطش چطوره؟!

بنظر خودت توان اداره یک زندگی ایده آل رو داره؟!

مادرش رو  در مجالس ملاقات کردی ؟!

شرایطش چطوره؟! بنظر خودت توان اداره یک زندگی ایده آل رو داره؟! مادرش رو  در مجالس ملاقا ...

شرایطش به نظرم خوبه. هم کار داره هم ماشین.

ظاهرش هم خوبه😁 چهره و قد اینا.

مامانش رو زود زود میبینم کلی هم صمیمی هستیم. باهام حرف میزنه اما از خواستگاری و اینا چیزی نگفته

شرایطش به نظرم خوبه. هم کار داره هم ماشین. ظاهرش هم خوبه😁 چهره و قد اینا. مامانش رو زود زود میبین ...

خب بنظرت، الان اگر ایشون بیاد خواستگاری شما 

نظر خودت و خانواده نسبت بهش چی هست؟!

خب بنظرت، الان اگر ایشون بیاد خواستگاری شما  نظر خودت و خانواده نسبت بهش چی هست؟!

خانوادمو نمیدونم. اما خودم ازش خوشم اومده😁

خانوادمو نمیدونم. اما خودم ازش خوشم اومده😁

خب ببینید 

این دفعه که مادرش رو دیدی

بگو:یه مشورتی می خوام با شما داشته باشم فقط بین خودمون بمونه بعد که قبول کرد

بگو:یه خواستگار  دارم ولی با معیار های من جور نیست 

بعد شروع کن از معیار های فردی صحبت کنید که در اون خصوصیات پسر خودش هست 

بعد بگو من دوست دارم چنین شخصی بیاد خواستگاریم

اما متاسفانه قسمت نشده، بعد ببین عکس العمل ایشون چیه!!!