2777
2789
عنوان

حساسیت مرد

623 بازدید | 89 پست

سلام 

حساسیت و غیرت مرد رو چطور کم کنیم نامزد من خیلی حسود و حساسه روم 

شما خوشتون میاد؟ 

خانواده من خیلی امروزین و رو مد ولی خانواده اون مذهبی بنظرتون میتونیم کنار بیایم با هم ؟ تا الان خیلی بحثمون شده 🥲ولی دوس داریم همو

نه خوشم نمیاد و نمیتونید کنار بیاید 

به نظرم تنها خصلتی که واقعا تغییر نمیکنه همینه 

علاقه تا یه جایی جواب گو هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم واقعا قراره سر این موضوع اذیت بشی و دعوا ها و بحث های خیلی شدید تر و فرسایشی تری اتفاق میوفته  

و از بین بردن این حالت به هیچ وجه کار شما نیست کار روانشناسه فقط اونم نه در یک جلسه 

دوست داشتن مهمه ولی به تنهایی هیچ دردی و دوا نمیکنه 

ازدواج هم شوخی بردار نیست اصلا

حساسیت و غیرت یه حدی داره.خدا کنه از حدش اونور نره وگرنه زندگی خیلی سختت میشه تجربه ۱۸ ساله دارم.اولاش عاشق حساستش بودم غیرت بازی هاشو دوست داشتم واسم شیرین بود .ولی الان خونمو کرده توشیشه طوری که دیگه کم آوردم

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..