2777
2789
عنوان

حساسیت مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 89 پست

و دقیقا این غیرت نیست 

این نوعی وسواسه و به پرخاش تبدیل میشه به مرور زمان 

و بچه هاتون هم قراره اذیت بشن 

مرد باید شمارو یک انسان بالغ حساب کنه اگه میخواد باهات ازدواج کنه دیگه درسته؟ پس چرا باید به خودش اجازه بده در موششتون دخالت کنه 

اگه اونقدری عاقل و بزرگ هستید که بتونید ازدواج کنید پس قطعا هم اونقدر بالغ هستید که بتونید پوششتون رو تشخصی بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بی فایدس.. بهتره بیخیال شین چون مثل هم نیستین واقعا.. فقط دوست داشتن کافی نیست واقعیتو نگاه کن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

و دقیقا این غیرت نیست  این نوعی وسواسه و به پرخاش تبدیل میشه به مرور زمان  و بچه هاتون ه ...

اره دقیقا ولی میخوام خوب بشه نمیخوام ولش کنم اما از فردای زندگی میترسم که هم خودش و منو بچه هارو عذاب بده 

روی همه چی حرف زدن با پسر خالم پوشش دکتر مرد دیت خودش نیس بعضی وقتا به خاطر من کوتا میاد ولی باز شرو ...

دقیقا همین ها تجربه کردم باید پیش دکتر زن بری وقتی فروشنده مرده توحرف نزن من حرف میزنم چرا توی جمع فامیل بااون مرده حرف زدی چرا روبه روی دامادتون میشینی 

روی همه چی حرف زدن با پسر خالم پوشش دکتر مرد دیت خودش نیس بعضی وقتا به خاطر من کوتا میاد ولی باز شرو ...

خب عزیز من وقتی میبینی مه همسرت از خرف زدن با پسر خالت ناراحت میشه حرف نزن پوششت رو هم تا جایی که مقدوره برات رعایت کن 

بهتره که به روانشناس هم برید چند جلسه مشاوره بده به شما که تصمیم درستی بگیرید

چیکار کنم اجی😕😔

سه راه داری عزیزم 

با خودت کنار بیای با این موضوع که به هیچ عنوان راحت نیست و با این کار این پیش زمینه یه وجود میاد که خودت و خواسته هات رو فراموش کنی 

راه بعدی با طرف مقابل صحبت کنی که این اخلاق رو کمتر و کمتر کنه 

یا منطقی حرف بزنید و از هم جدا بشید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...