2777
2789
عنوان

حساسیت مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 89 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقااا اون از خندیدن یا لباس راحتی پوشیدن جلو داداشمم بدش میاد

دیدی وقتی میگم باتمام وجود تجربه کردم دروغ نمیگم اگه بخوای باشوهرت باشی باید خودت نباشی بخدا دختر عموم میگه تو وقتی شوهرت نیست خودتی ولی اون که میاد یه آدم خشک وبیخود میشی منم الکی‌میگم‌نه اینجوری نیست ولی عین واقعیت 

باتمام وجود درکت میکنم من که دارم دیووونه میشم از دستش 

اینش بده که فکر میکنن هرچی میگن درسته .با خودشون نمیگن اگه زن بد باشه هر جا میتونه بد باشه .میتونه خودشو خلاص کنه بره دنبال کارهای بد .نه اینکه تحمل کنه بسوزه بسازه

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
دیدی وقتی میگم باتمام وجود تجربه کردم دروغ نمیگم اگه بخوای باشوهرت باشی باید خودت نباشی بخدا دختر عم ...

به منم همینو میگن ..میگن چشمت بهشه ببینی اخم داره ناراحته یا نه

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
چشم ولی بنظرم به هم نمیخوریم منطقیش اینه که جدا بشیم 

نه اینقدر زود تصمیم نگیرید باید دوره نامزدی تون مقداری طولانی باشه تا بتونید همدیگه رو کامل تجزیه و تحلیل کنید

کاربر آقا
دیدی وقتی میگم باتمام وجود تجربه کردم دروغ نمیگم اگه بخوای باشوهرت باشی باید خودت نباشی بخدا دختر عم ...

کل زندگیم شانس نداشتم اون از مامان بابام که طلاق گرفتن و.. اینم از عشقم 😭 دلم میخواست لاقل با شوهرم حالم خوب باشه خودم باشم شاد باشم نمیدونم مگه چیز زیادیه 

کل زندگیم شانس نداشتم اون از مامان بابام که طلاق گرفتن و.. ا ینم از عشقم 😭 دلم میخواست لاقل با شوهر ...

ازمن میشنوی یه نگردیده انتخاب کن برای زندگی‌بخدا من برعکس ظاهرم تو دلم پراز غمه ازدست شوهرم تواشتباه من‌نکن 

نه اینقدر زود تصمیم نگیرید باید دوره نامزدی تون مقداری طولانی باشه تا بتونید همدیگه رو کامل تجزیه و ...

اتفاقا من فکرمیکنم نامزدی طولانی باعث دلبستگی میشه خوب نیست تواین مورد فقط تصمیم قاطع جواب میده

والااا زن ها اگه بخوان میتونن‌ راحت بپیچوننشون

حالیشون نمیشه که..فکر میکنه همه چی میدونه همه مردهای فامیل بد هستن فقط خودش خوبه