باتمام وجود درکت میکنم من که دارم دیووونه میشم از دستش
اینش بده که فکر میکنن هرچی میگن درسته .با خودشون نمیگن اگه زن بد باشه هر جا میتونه بد باشه .میتونه خودشو خلاص کنه بره دنبال کارهای بد .نه اینکه تحمل کنه بسوزه بسازه
خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
دیدی وقتی میگم باتمام وجود تجربه کردم دروغ نمیگم اگه بخوای باشوهرت باشی باید خودت نباشی بخدا دختر عم ...
به منم همینو میگن ..میگن چشمت بهشه ببینی اخم داره ناراحته یا نه
خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
حالیشون نمیشه که..فکر میکنه همه چی میدونه همه مردهای فامیل بد هستن فقط خودش خوبه