2777
2789

من خودم نتیجه ندیدم ولی دیدم کسایی رو ک با قانون جذب ازدواج کردن حتی خودشونم میگفتن 

ولی واسه من جواب نمیده به هر چیزی فک کنم و بخوامش برعکسش اتفاق میفته نمیدونم چرا 

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت جذب میکنی؟چطوری

مدام تصویر اون اتفاقات تو ذهنمه

بعد یه سری چیزا هست باور دارم بهش که میشه نه همه چیز مثلا اگه میشد همین لحظه بالفرض پنت هاوس جذب میکردم.

و این حس باور درونیم نسبت به هرچیز که بخوام نیست بعضی چیزا هست مطمئنم میشه و اتفاق میوفته

مثلا من نهم بودم گفتم حتما امتحان ریاضیمو باید ۱۹ بشم چون گفتم ریاضیه ممکنه بی دقتی کنم یه مثبت منفی و دقیقا هم برا همین نمره ازم کم شد و ۱۹ شدم

یا دیدار با ینفر،مکالمه کردن با یه شخص

این آدما که میگم دوست و آشنای نزدیک نبودن و یه درصد احتمال داشته ببینمشون و خیلی اتفاقات دیگه

کرونا که بود نه واکسن زدم،و بجز ۲،۳ماه اول خیلی رعایت نکردم مهمونی هم رفتیم میدونستم مریض نمیشم و خدارو شکر تجربه کرونا هم نداشتم

ب قانون جذب اعتقاد دارم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

ببین من خیلی اعتقاد دارم و برام خیلی معجزه کرده مثلا یه مدت بود مشتری نداشتم اومدم چیکار کردم 

دیروز چن تا آگهی گذاشتم و سپردم به خدا 

امروز دوتا سفارش گرفتم و قراره با یه کافه قرار داد ببندم 

من با این قانون به شغلی که میخواستم رسیدم و ازدواج هم کردم حتی تو جذب خیلی از پسرها قبل ازدواج موفق بودم طوری که همیشه دوست صمیمی من می‌گفت چطوری آنقدر حالت میشن میان خاستکاری

چیزی جذب کردی تاحالا

نگا کن من قبلا ب یه بیماری همیشه فکر میکردم میترسیدم اتفاق بیوفته و س بار مبتلا شدم بهش و الان مطمئن افکرامون انرژی داره الان مطمئنم من کراشمو در اینده جذب میکنم و مطمئنم ی ادم خفن میشم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
چیزی جذب کردی تاحالا

قانون جذب باید همیشه انرژی مثبت باشی خیلی تکنیک های آسون داره اما برای ماها که خیلی منفیم سخته،باید کتاب بخونی ویس گوش کنی مثلاً من امیر شریفی ،محمد افلاکی دوره های رایگانشو گوش دادم تو اینستا هم پیجاشون میبینم،قانون جذب انرژی مثبت واقعا واقعیه 

مثالم بزنم فامیلمون خیلی مثبت اندیش بود خیلی شاد بود البته ناخودآگاه بعد آشنا میشه با انرژی مثبت خونه ماشین خرید زندگیش از این رو به اون رو شد،ماهم خدارو شکر زندگیمون بهتر شده تازه رو مداریم بازم باید کار کنیم