2777
2789
من همش ادامی ی شکلو جذب میکنم نه اونای ک میخوام

می‌دونی عزیزم همه چی به خودت بستگی داره من همیشه به اطرافیانم میگم محیط رو هم باید تغییر داد خواهر خود من خیلی آدم منفی نگری بود از وقتی افکار و محیطش رو عوض کرد دنیاشم عوض شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با این قانون به شغلی که میخواستم رسیدم و ازدواج هم کردم حتی تو جذب خیلی از پسرها قبل ازدواج موفق ...

من دقیقا میخوام به چیزایی که شما جذب کردی برسم

منتظر همچین پستی بودم

میشه لطفا کمکم کنی

اول میخوام یکی واسم یه خونه بخره

بعدش میخوام یکیو جذب کنم بیاد خاستگاریم

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
قانون جذب باید همیشه انرژی مثبت باشی خیلی تکنیک های آسون داره اما برای ماها که خیلی منفیم سخته،باید ...

من میخوام یکی واسم خونه بخره.شخصی هم بیاد خاستگاریم

چطور باید جذب کنم این مواردو

جدی؟چی کمکش کرد تواین مسیر چطور ازمنفیا دور شد

من کمکش کردم عزیزم واقعا دلم براش می‌سوخت خواهرمه افکارش باعث میشد همیشه تصور کنه آدم بدشانس و بدبختیه و همینم اتفاق میفتاد براش تا اینکه بهش گفتم فکرتو عوض کن اوایل می‌خندید باورش نمیشد ولی واقعا کم کم جواب گرفت از مرحله اول گفتم بگو من خوش شانسم و همیشه بهترین اتفاق ها منتظر من هستند و خودتم یقین و ایمان داشته باش به این حرف و به سمتش حرکت کن مثبت اندیشی و ایمان قلبی مهمترین حرکته و بعد تلاش و تکاپو در جهت رسیدن به آرزو و باور که داری نباید یه گوشه بشینی و مدام تصور کنی باید تلاشم بکنی و خیلی آیتم های دیگه

من میخوام یکی واسم خونه بخره.شخصی هم بیاد خاستگاریم چطور باید جذب کنم این مواردو

ببین من نمی‌دونم چه شخصیتی دارید اما اگه از اون شخصیت‌ها که خیلی شادن احساس خوبی دارن باشی عالیه یعنی زود جذب می‌کنی من خیلی تحقیق کردم تو فامیل افرادی هستن که خیلی ناخودآگاه مثبت اندیشن خوشحال و شاد وشنگولن،اما اگه نیستی باید مطالعه کنی خودتو تغییر بدی جلو ورودیها ذهنتو بگیری هرچیزی نباید تو ذهنت وارد کنی و تصور سازی و خیلی تکنیکهای دیگه که البته اصلا سخت نیست 

ببین من نمی‌دونم چه شخصیتی دارید اما اگه از اون شخصیت‌ها که خیلی شادن احساس خوبی دارن باشی عالیه یعن ...

نه ذاتا ادم ارومی هستم

یعنی نه زود شاد میشم نه غمگین

معمولا اروم و بی سروصدا هستم

من کمکش کردم عزیزم واقعا دلم براش می‌سوخت خواهرمه افکارش باعث میشد همیشه تصور کنه آدم بدشانس و بدبخت ...

انشالله هرچی خیره براتون پیش بیاد.منم مانع ذهنی زیاددارم بایدباتمرین کردن بیام تومسیر درست

ببین من نمی‌دونم چه شخصیتی دارید اما اگه از اون شخصیت‌ها که خیلی شادن احساس خوبی دارن باشی عالیه یعن ...

الان منی ک تصمیم دارم در اینده کراشمو جذب کنم چیکار کنم دقیق؟ اینکه پولدار بشم(تلاش هم هست) 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
نه ذاتا ادم ارومی هستم یعنی نه زود شاد میشم نه غمگین معمولا اروم و بی سروصدا هستم

حتما آدم منطقی هم هستی چون خصلت خواهرمم همینطوره اینقدر باش صحبت کردم خدارو شکر بهتر شد باید همیشه لبخند بزنی، دعای خیر برای دیگران بکنی، شاد باشی، هدفهای کوچیک و بزرگ برای خودت قرار بده براشون تلاش بکن،برای هدفهات تصورسازی کن و باوررررر کن که بهشون میرسی،حرفهای منفی نزن گوش نکن،خوبیا دیگران ببین وووو...

حتما آدم منطقی هم هستی چون خصلت خواهرمم همینطوره اینقدر باش صحبت کردم خدارو شکر بهتر شد باید همیشه ل ...

اروم مهربون و منطقی هستم.یعنی بقیه میگن.

باید بنویسم اهدافو بعدش شکرگذاری کنم ؟

الان منی ک تصمیم دارم در اینده کراشمو جذب کنم چیکار کنم دقیق؟ اینکه پولدار بشم(تلاش هم هست) 

برای جذب رابطه باید اعتماد به نفس داشته باشی خودتو دوست داشته باشی،مثلا من خودمو میگم من تو دوران نوجوانی همش تصور میکردم کسی با این ویژگی تو یه عروسی عاشقم میشه یعنی دقیق همین اتفاق برای من افتاد تصور سازی خیلی جواب بده برای پولدار شدنم باید باور کنی به خواسته ات میرسی تلاش کنی،کلا باید شاد باشی شکرگزاری کنی که معجزه می‌کنه وو..

بچه ها برای جذب شخص مورد نظر هم میشه؟ 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...