2777
2789
چند سالته عزیزم و الان در حال حاضر به چه کاری مشغولی ؟محصلی یا شاغل یا کلا بیکار

میشه بگی شما چطوری پسرا رو جذب میکردی که خاستگاریت میومدن

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
میشه بگی شما چطوری پسرا رو جذب میکردی که خاستگاریت میومدن

یکی از موارد داشتن اعتماد به نفس و شخصیتی باشی که آویزون نباشه شده یبار پیام جواب بدی ولی رو ندی ازت حساب ببرن بدونن همیشه مثل بقیه در دسترس نیستی به تیپ و قیافه هم برسی کلا پارادایم های زیادی داره ولی مهم تربتش همین تیپ زدن و اعتماد به نفس و زرنگ بودن هستش من حتی ازدواج کرده بودم هنوزم سرکار برام بین همکاران خاستکار میومد چون هیچی از زندگی من چیزی نمیدونستن وقتی درموردت ندونن کنجکاو تر میشن و باعث میشه هی در موردت تحقیق کنن و به نوعی ذهنشون درگیرت میشن و عاشق میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از موارد داشتن اعتماد به نفس و شخصیتی باشی که آویزون نباشه شده یبار پیام جواب بدی ولی رو ندی ازت ...

خب پس با هیچکی دوست نمیشدی؟چون اگر دوست باشی نمیتونی کلام محبت امیز نزنی

یکی از موارد داشتن اعتماد به نفس و شخصیتی باشی که آویزون نباشه شده یبار پیام جواب بدی ولی رو ندی ازت ...

بعدشم من فکر کردم از قانون جذب استفاده کردی.

من از یکی خوشم میاد.تیپ و قیافمم خوبه

نمیدونم چطوری جذبش کنم.معمولا جلوش چراغ سبز نشون نمیدم

قانون جذب باید همیشه انرژی مثبت باشی خیلی تکنیک های آسون داره اما برای ماها که خیلی منفیم سخته،باید ...

عزیزم منم لطفا راهنمایی تو ک جذب ازدواج داشتی، من چطوری یه پسر با معیارام جذب کنم؟ شکرگذاری میکنم ولی تصور ن اصلا نمیتونم تصور😕 همشم میگم من چطوری اون شخص جذب کنم چطوری اشنا شم باهاش این باعث شده دلسرد شدم😕 من خودم زنجانم دوستدارم همسرم تهرانی و با ویژگی هایی ک میخوام باشه 

عزیزم منم لطفا راهنمایی تو ک جذب ازدواج داشتی، من چطوری یه پسر با معیارام جذب کنم؟ شکرگذاری میکنم ول ...

عزیزم من اون موقع که جذب کردم مثبت اندیشی نمی‌دونستم ناخواسته با تصور جذب کردم،حتی یه دوستی دارم چن سال پیش مجرد بود از مسافرت اومد گفت وای چقدر فلان شهر خوشم اومد عالیه انگار بهشته بعد الان تو اون شهر زندگی میکنه شوهرش کارش تو اون شهر  اکی شد،حالا فهمیدم دوستم جذبش کرد اینهمه شهر اون باید تو اون شهر که خیلی خوشش اومد باید زندگی کنه،میخوام بگم قانون جذب سخت نیست باید شاد باشی باور داشته باشی تصور شکرگزاری حتی قانون تبسم وووهرکدوم که دوست داری امتحان کن کدوم راحتی اصلش احساس آدمه احساس که خوب باشه زودتر جذب می‌کنی من دبیرستانی بودم تو سن بلوغ هروقت میخواستم بخوابم تصور میکردم پسری خوشتیپ با خانواده، در عروسی از من خوشش میاد دقیقا شوهرم پسرخوشتیپ و خانواده دار تو عروسی منو میبینی دیگه ازدواج کردیم،امیر شریفی میگه دوستم ۸۳ویژگی برای همسرش نوشت و باور کرد که بهشون میرسه،الان همسرش ۸۱ویژگی داره حتی اسم دختر وشهرم همون شد،ذهن خیلییییی قویه باید خودت بخای مطمین باش بهش میرسی

عزیزم من اون موقع که جذب کردم مثبت اندیشی نمی‌دونستم ناخواسته با تصور جذب کردم،حتی یه دوستی دارم چن ...

خوشبخت باشي.منم از ١٨سالگي مطمعنم ك همسرم از شمال شهرتهران و پولدارن ولي الان٢٧ تا الان صبر كردم فعلا نشده انقد خستم گاهي نااميدم و جديدن كلا تو فاز نااميدي غم😕 هوف خداكنه برا منم زود اتفاق بيفته من خودم زنجانيم.

پس نيازي به تصور نيست با شكرگذاريم ميشه😃 شما چيد طول كشيد ب خواستت برسي من همش ميگم چطور ميخىام اشنا شم باهاش همش خونم و كيلومتر ها از تهران دورم

خوشبخت باشي.منم از ١٨سالگي مطمعنم ك همسرم از شمال شهرتهران و پولدارن ولي الان٢٧ تا الان صبر كرد ...

عزیزم نباید به راه چاهش فکرکنی نباید مسیر بدی تو دقیقا ذهنت مقاومت کرده مثلاً من چند میلیارد می‌خوام بگم وای حقوقم کمه یعنی چطور به اون میرسم اصلا نمی‌رسم نه اصلا انرژی مثبت الکیه🥲یه مثال بزنم یکی از فامیلمون هیچی نداشت خداشاهده یه خونه که چن نفر شریک بودن دیگه مستاجر بود بعد چن سال یه ماشین خرید اما روحیه اش عالی بود خوشحال شاد و شنگول باورش قوی حقوقشم زیاد نبود یهو دوستش بهش پیشنهاد پیمانکاری میده یهو پولدار میشه می‌خوام بگم مسیر نده خدا خودش درستش می‌کنه به بهترین شکل،حالا شما میگید دلتون میخواد تهرانی باشه پس برای خدا کار نداره،میتونی تصور کنی شکرگزاری کنی این ویژگیارو داشته باشه  باور کن که میشه اما رها کن ،بعضیا با این روش به این نتیجه میرسن ووو 

من یادم نمیاد دقیق از کی شروع کردم فقط می‌دونم تو سن بلوغ بودم اما شما اینقدر طولانی شد بخاطر ذهنتون مقاومت می‌کنه

عزیزم نباید به راه چاهش فکرکنی نباید مسیر بدی تو دقیقا ذهنت مقاومت کرده مثلاً من چند میلیارد می‌خوام ...

اهان ممنون مقاومت ذهنم چطور از بین ببرم؟ و اینک من نمیتونم رها کنم چون خستم دوستدارم زود بشه☹️ تنها شکرگذاری میکنم تصور نمیتونم😕 

اهان ممنون مقاومت ذهنم چطور از بین ببرم؟ و اینک من نمیتونم رها کنم چون خستم دوستدارم زود بشه☹️ تنها ...

عزیزم اینا اطلاعات اندک منه بازم خودت بیشتر تحقیق کن که دینی گردن من نباشه،اما مقاومت ذهنی همینه که میگی من کجام اون کجاست چطور ما میرسیم به این چیزا فکر نکن جلوی ورودیای منفی ذهنتو بگیر یعنی خدایش برای خدا کار نداره،نبایدم خسته بشی باید از زندگیت راضی باشی از مجردیت لذت ببری شکرگزاری کنی،شکرگزاری عالیه انجام بده اما با احساس خوب،کسانی که شادن شکرگزار زودتر به نتیجه میرسن تا ناشکر وبداخلاق،شاد و شنگول باش خوش باش باور کن به خواسته ات میرسی شکرگزار باش مطمین باش بهش میرسی

مرسي عزيزمم باشه ممنونم بابت اطلاعات و راهنماييت❤️

خواهش میکنم عزیزم انشاالله به همین زودی به خواسته هاتون میرسید،درمورد انرژی مثبت اطلاعات جمع کنید کتاب بخونید تو اینستا پیجارو دنبال کنید ووو موفق باشید❤️❤️