2777
2789
اروم مهربون و منطقی هستم.یعنی بقیه میگن. باید بنویسم اهدافو بعدش شکرگذاری کنم ؟

من خودم شکرگزاری میکنم تمام تلاشمو میکنم حتی تو خونه لبخند رو لبم باشه،روی دیوار تو اتاق یخچال فقط ذکر که یادم نره،اول میتونی پاکسازی هم بکنی،خواهرم روزی هزار بار ذکر استغفرالله ربی اتوب الیه میگفت چون یه خواسته داشت برآورده شد خداروشکررر،شاد باش بخون برقص برای هدفت تلاش کن،خودتو دوست داشته باش،من تو اطرافیانم که موفقن وجه مشترکشون اینه که خیلی خودشون دوست دارن و خیلی اعتماد به نفس دارن در کل شادن

من کمکش کردم عزیزم واقعا دلم براش می‌سوخت خواهرمه افکارش باعث میشد همیشه تصور کنه آدم بدشانس و بدبخت ...

منم دقیقا مثل خواهر شمام. البته چون دوماهه یه شکست عاطفی رو دارم میگذرونم خیلی حالم بده و منفیم. احساس بدبختی و بدشانسی میکنم. میشه من رو هم مثل خواهرتون راهنمایی کنین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اروم مهربون و منطقی هستم.یعنی بقیه میگن. باید بنویسم اهدافو بعدش شکرگذاری کنم ؟

ویس یا کلیپ های امیر شریفی یا محمدافلاکی گوش کن به من که آرامش میدن،آره نوشتن یکی از راه هاست ،شکرگزاری معجزه میکنه

برای جذب رابطه باید اعتماد به نفس داشته باشی خودتو دوست داشته باشی،مثلا من خودمو میگم من تو دوران نو ...

اینکه پولدار میشمو مطمئنم😂از کجا الله اعلم.... و چیشد اونی ک عاشقت شد توی عروسی

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
اینکه پولدار میشمو مطمئنم😂از کجا الله اعلم.... و چیشد اونی ک عاشقت شد توی عروسی

همین الان یکی تاپیک زده بود که شوهر پولدار با این مشخصات می‌خوام اتفاقا یکی از کاربرا گفته بود گفته بود تو دبیرستان موقع خواب همش تصور میکردم شوهر بااین مشخصات می‌خوام درنهایت خدا شوهرم سرراهم قرار داد،این انرژی مثبته هرچیزی بخای میشه حتماااا 

منم با همون مشخصات که تو ذهنم بود ازدواج کردم البته من خیلی آپشن قرار ندادم متاسفانه😂اما خداروشکرررر شوهرم انسانه اونم انرژی مثبته خیلی اعتقاد داره مطمئنیم به خواسته هامون میرسیم

میخوای چه اتفاقی بیفته ابنو بگو اول

میخوام یه خونه واسه خودم باشه.یه ویلا

و کسیکه ازش خوشم میاد بیاد تو اون خونه خاستگاریم و باهام ازدواج کنه

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
همین الان یکی تاپیک زده بود که شوهر پولدار با این مشخصات می‌خوام اتفاقا یکی از کاربرا گفته بود گفته ...

ببین الان من اول میخوام شخصی واسم خونه بخره

شما بودی چکارایی انجام میدادی واسه این موضوع؟

و در مرتبه بعدی میخوام شخصی که میشناسمش بهم درخوایت ازدواج بده و باهام ازدواج کنه

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
همین الان یکی تاپیک زده بود که شوهر پولدار با این مشخصات می‌خوام اتفاقا یکی از کاربرا گفته بود گفته ...

خداااروشکرررر عزیزم ان شالله خوشبخت ترین باشی عزیزدلم😍😍😍

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
ببین الان من اول میخوام شخصی واسم خونه بخره شما بودی چکارایی انجام میدادی واسه این موضوع؟ و در ...

آخه امیر شریفی میگه اگه مثلاً یه خونه میخواید نباید بگید از چه راهی بدست میاد کی صاحبش میشید فقط خونه رو با جزییات تصورش کرد،باور داشته باشید،ازدواجم من زیاد نمی‌دونم چون من متاهلم به قولی خرم از پله گذشته😂به نظرم اعتماد به نفس تو زیاد کن خودتو دوست داشته باش شب که میخوای بخوابی صبح که بیدار شدی تصورسازی کن بخند شاد باش همه چی اکی میشه فقط باور داشته باش

منم دقیقا مثل خواهر شمام. البته چون دوماهه یه شکست عاطفی رو دارم میگذرونم خیلی حالم بده و منفیم. احس ...

چند سالته عزیزم و الان در حال حاضر به چه کاری مشغولی ؟محصلی یا شاغل یا کلا بیکار