2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا امتحانات حجمی خوندن خوبه

مثلا بدون توجه به زمان مطالعه باخودت  بگی امروز دو فصل اول ریاضی و دوفصل اول شیمی رو میخونم(مثال زدما)

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

برا امتحانات حجمی خوندن خوبه مثلا بدون توجه به زمان مطالعه باخودت  بگی امروز دو فصل اول ریاضی ...

میشه بهتون درخواست بدم اونجا برنامه امتحاناتمو بگم؟

😂😂 اتفاقا نمره اول کلاسم ولی تو برنامه ریزی ضعیفم

اتفاقا هر چقدر میخوای نمره بالا کلاس باش تو کنکور که مشخص میکنه درس خون واقعی هستی یا نه

خیلیا ۷ سال تمام زیر ۲۰ تو کارمنشون نیومد الان دارن دانشگاه ازاد یه رشته داغون درس میخونن

درباره برنامه ریزی خودت باید یاد بگیری چطوری برنامه بریزی اتفاقا اگه برنامه ریزی بلد نبودی الان نمره بالا کلاستون نبودی پس خواه ناخواه ازش استفاده کردی بدون اینکه بنویسیش. آدمی ک برنامه ریزی بلد نیست هیچ وقت نمیتونه کامل درس بخونه و به همه چیزش برسه

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

اتفاقا هر چقدر میخوای نمره بالا کلاس باش تو کنکور که مشخص میکنه درس خون واقعی هستی یا نه خیلیا ۷ سا ...

من فعلا اصلا کنکور برام مهم نیست

خب بالاخره یکی باید باشه که راهنماییم کنه که بعدش خودم بتونم برای خودم برنامه بریزم

من فعلا اصلا کنکور برام مهم نیست خب بالاخره یکی باید باشه که راهنماییم کنه که بعدش خودم بتونم برای ...

زمان بزرگ تریم راهنماته و اولویت های امتحانی 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

هفته بعد چندتا امتحان دارم گیج شده بودم نمیدونستم کدومی رو تو اولویتم بزارم

کلاس چنرمی ؟

رشتت چیه ؟

سخت ترین  درسی که هفته اینده امتحان  داری کدومه؟؟

بر همین اساس اولویت بندی کن