2777
2789
کلاس چنرمی ؟  رشتت چیه ؟ سخت ترین  درسی که هفته اینده امتحان  داری کدومه؟؟ بر همین ...

دوازدهم تجربی

مشکل اینه همش سخته😂

منم امروز واقعا خستم نمیتونم بخونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه انسانی هستی من میتونم کمکت کنم

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

دوازدهم تجربی مشکل اینه همش سخته😂 منم امروز واقعا خستم نمیتونم بخونم

عع من یه سال ازت بزرگترم 

چه امتحان هایی داری خب ؟؟

برو یه ساعت استراحت بعد شروع کن 

نهایی ها خیلی سخته بعد گریبان گیرت میشن 

کنکور برات مهم نیست ؟؟؟😢پس چرا انقدر مهمه ک بیست بشی؟

نه یعنی میگم فعلا امتحانا برام مهمه که معدلم خوب بشه،عادت کردم باید خوب بگیرم🤦‍♀️

بعدش ی چندماهی واسه کنکور میخونم😂چقدر زحمت میکشم من

میشه بهتون درخواست بدم اونجا برنامه امتحاناتمو بگم؟

عزیزم من مشاور نیستم و الان سال اخری ام

مشاور مدرسمون برامون برنامه ای ریخته که طبق اون بتونم امتحانا رو اوکی کنم و کمی به کنکورم هم برسم

فقط یه نکته گفتن که بدردت میخوره:

اگه چند روزی فرجه داری تا امتحانات سعی کن در مرحله اول حدود ۸۰_۹۰ درصد دروس اختصاصیتو که داخل امتحان میاد بخونی(اگر تونستی کل بودجه رو بخونی که چه بهتر) در کنارشون هم سعی کن دروس عمومی رو هم تا یه جاهایی بخونی(بهتره فصل هایی که سخت تر هستن برات بخونی)

روز قبل از امتحان هم سعی کن نمونه سوال همون درس رو حل کنی تا مطالب تو ذهنت تثبیت شه و اگر جایی رو فراموش کرده بودی دوباره برگرد داخل کتاب جوابو پیدا کن (خیلی تو یادگیری کمکت میکنه) 

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

ممنونم ولی تجربیم

خواهش میکنم❤❤

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

عزیزم من مشاور نیستم و الان سال اخری ام مشاور مدرسمون برامون برنامه ای ریخته که طبق اون بتونم امتحا ...

چه خوب ماکه مشاور نداریم😂

مشکل اینه به ما اصلا وقت ندادن بین امتحانا همش نصف روز وقته🙂

از درسی شروع کن که توش ضعیفی  منم چند روز دیگه امتحان صرف دارم نگرانشم برا همین از الان رفتم ک ...

امروزو که اصلا نمیتونم بخونم..

از فردا شروع میکنم خداکنه برسم