2789
عنوان

مادر شما ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 55 پست
 توقعی ندارم ولی برای مثال همین مامانم اگه فامیل شوهر خواهرم ما رو دعوت کنن وسطه هفته باشه بگم ...

شما هم وابسته نباش، به شرایط زندگی خودت نگاه کن تصمیم بگیر و با زبون چرب و نرم و احترام جاهایی که نمی تونی باشی رو عذربخواه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما هم وابسته نباش، به شرایط زندگی خودت نگاه کن تصمیم بگیر و با زبون چرب و نرم و احترام جاهایی که نم ...

دیه هر بار بگه بیاید میگم گربه دارم نمیشه تنهاش گذاشت ، تازه هفته دیگه هم روز زنه 😄

مثلا رفت و آمد چه فایده ای داره میشه بگی؟ وقتی علاقه ای نباشه ، وقتی مادرت پرنده و گربه رو بهت ترجیح ...

الان عصبی هستی ناراحتی . اینجوری میگی 

بعدها حسرت ب دل میمونی یلحظه بری پیش همین مادری ک بهت بدی کرده . 

شما اوایل ازدواجتون هس خیلی خوبه همسرت هوای مادرتو داشته باشه . نزار از الان اولا روتون تو روی هم باز شه ، دوما بینتون سردی نیفته .‌

بخدا این مسائل ک گفتی چیزی نیس ک بخاطرش اعصاب خوردی کنی یا ناراحت بشی .‌

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
والا من خودم همین الان چندین تا حییون دارم همچین چیزی ندیدم  بهونه های الکی آورده مادرت  ر ...

بعد ۲ ماه کدورت وقتی دعوت کرد بریم رفتیم که  رفع کدورت بشه ولی تو فک کن اونا نیان یعنی فقط خواسته بود ما رو کوچیک کنه

الان عصبی هستی ناراحتی . اینجوری میگی  بعدها حسرت ب دل میمونی یلحظه بری پیش همین مادری ک بهت ب ...

آخه باورت نمیشه تو این ۲ سال چه کارا که نکرده تازه شوهر من خیلی نجیبه یک بارم به روم نیاورد ولی صبحی دیدم زنگ زده اینجوری میکه داشتم گریه میکردم که شوهرم گفت جای گریه یاد بگیر مثل خودشون باشی

دیه هر بار بگه بیاید میگم گربه دارم نمیشه تنهاش گذاشت ، تازه هفته دیگه هم روز زنه 😄

میدونی داستان چیه؟

اینه که بعضی بچه ها حرف پدر و مادرو گوش نمیدن ولی زبون چرب دارن دل بدست میارن

حالا برعکس بعضی بچه ها هم کلی خدمات میدن ولی با اخلاق و زبون تند همه چیو خراب میکنن

باید سیاست یاد گرفت، 

خودمم گیرم توشا😅

پشتشون نگفت حق رو گفت ۲ ساله ازدواج کردم همش دغدغه شوهرم رسیدن به مشکلات مامانم بوده حالا هر وقت که ...

دامپزشکن یا با حیوانات فقط زندگی می کنن؟

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

میدونی داستان چیه؟ اینه که بعضی بچه ها حرف پدر و مادرو گوش نمیدن ولی زبون چرب دارن دل بدست میارن ح ...

چیزی نیست که بخواهد خراب کنم یا بسازمش،  مهر مادری باید تو ذات باشه نه اینکه با تملق و چاپلوسی خریدش

دامپزشکن یا با حیوانات فقط زندگی می کنن؟

نه بابا ۲ تا دونه حیون خونگی دارن خوب ما خودمونم داریم دیگه محبت تا یه حدی ،باورت میشه ۱ ساعت بعد عقد من پاشدن رفتن خونه گفتن حیوونمون تنهاست؟

آخه باورت نمیشه تو این ۲ سال چه کارا که نکرده تازه شوهر من خیلی نجیبه یک بارم به روم نیاورد ول ...

عزیزم‌من الان بخام تعریف کنم واست .خیلی بدتر از اینها سرم اومده .‌

بخدا مامان من ی کارایی کرد حتی الان بعد ازدواجمم تو روحیم تاثیر گذاشته .‌میشینم ساعت ها بخاطرش گریه میکنم‌. چند دوره مشاوره رفتم. تازه اوایل منم مث تو نمیدونستم هر چیزیو ب شوهرم میگفتم . و خیلی رو راست بودم .‌ضربه هم‌نخوردما . شوهر منم اهل متلک یا سرزنش نبود. پشتم‌بود همراهم بود .

من جواب بدیو با خوبی دادم .‌همیشه همه جا احترامشو داشتم . مخصوصا جلو شوهرم خیلی بزرگشون میکردم .الان دیگه شرایطمون تغییر کرده .‌مامانم ب قدری ک ب ابجیم اهمیت میداد ب منم اهمیت میده . کلا داستان فرق کرده 

ببین دعوای بین تو و ابجیت چیزی نیس ک بخاد ب قهر کشیده شه و شوهرت بو  ببره. الان درک نمیکنی ولی ی زمانی میفهمی ک خیلی چیزارو باید از شوهرت پنهون میگردی 

مادربزرگ‌من میگف پشتتو بکن ب شوهرت نمک بزن ب غذات.  

ینی حتی شوهرت نباید ببینه تو نمک زدی ب غذا .‌یا چقدر نمک زدی ب غذا ‌. 

کلا هر چیزیو مردا نباید بفهمن .‌سیاست داشته باش 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️