2789
عنوان

مادر شما ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 55 پست
چیزی نیست که بخواهد خراب کنم یا بسازمش،  مهر مادری باید تو ذات باشه نه اینکه با تملق و چاپلوسی ...

مهر مادری سر جاشه

ادما با همین جمله ها و کلمات تحت تاثیر قرار میگیرن

من خودم ادم منطقی هستم اصلا اهل قربون صدقه نبودم، بدم میاد، الان یذره برا مادرم قربون صدقهومیرم کلی رو رفتارش باهام تاثیر داشته، قبلا هم همینقد دوسش داشتم ولی زبونی نمیگفتم همش عملی بودم تو مریضی تو مهمان داری و ...و با یه نظر مخالفم میشد دشمن درجه یکم.

حالا الانا رو محبت لفظی هی کار میکنم و احساس میکنم جبهه گیریش کمتر شده😃

عزیزم‌من الان بخام تعریف کنم واست .خیلی بدتر از اینها سرم اومده .‌ بخدا مامان من ی کارایی کرد حتی ا ...

خوب عزیزم اونا نمیزارن اصلا من و خواهرم تو اتاق حرفمون شد بعد اون اومد بیرون جلو شوهر من رو شوهر خودش داد زد و فحش داد منم همون موقع به شوهرم گفتم پاشو بریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهر مادری سر جاشه ادما با همین جمله ها و کلمات تحت تاثیر قرار میگیرن من خودم ادم منطقی هستم اصلا ا ...

مادر من برعکسه بهش محبت میکنم میگه جریان چیه ، تازه بدتر میشه

میدونی داستان چیه؟ اینه که بعضی بچه ها حرف پدر و مادرو گوش نمیدن ولی زبون چرب دارن دل بدست میارن ح ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بخدا  خیلی درد ناک اونم  این فهمیده خیلی اذیت میکنه ......من ماه ی بار میرم هر وقت میرم تا ...

به نظر من بعد ازواج بچه ها یه مادر خیلی مسولیتش سنگین تره که عاقلانه ترین رفتار رو داشته باشه ولی متاسفانه ندارن

منظور؟

منظوری نداشتم عزیزم

اسم مادر اوردی 

مادرم مریضه دلم گرفت😔

انشالله خدا به مادر شما هم سلامتی بده🤲🙏

خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺