بچه ها من همونم که جلو شوهرم با خواهرم یه بحث کوچیک کردم و مادرم طرف خواهرم رو گرفت و یه ۲ ماهی اصلا با مادرم تماس نداشتم بعد ۲ ماه شب یلدا دعوتمون کرد ، رفتیم خواهرم نبود ،ناراحت شدم گفتم کجاس مامانم گفت رفته خونه دوستش گربه دوستش مریض بوده😄😄😄 بعد دیشب ک من حالم خیلی بد بود شوهرم زنگ زد به مامانم گفت دکتر گفته یک هفته تکون نخوره من خودم هستم ولی شما اگه میشه بیایی خیلی بهتره بعد مامانم گفت ۳ شنبه میام بعدش شوهرم رفت مادر خودش رو آورد کلی پاشویم کرد تبم اومد پایین ، صبح مامانم زنگ زده میگه پرنده خواهرت خیلی بهم وابسته شده نمیتونم ولش کنم بیام 🙈🙈🙈🙈 دیگه خلاصه شوهرم گفت بعد از این مثل خودش حیف تو که ۲ ماه تموم درگیر عمل مادرت بودی
خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود )در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
ناراحتیت رو درک میکنم عزیرم، اما اجازه نده همسرت پشت خانوادت بد بگن، ان شاالله زودتر خوب بشی
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!