2789
عنوان

مادر شما ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 55 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا خدا یه چیز نمیده بعدش یه چیز میده بهت جاش قدر شوهرت بدون ولی بیش از این وارد بحث خونوادگی خودت نکن 

به خاطر وابستگی حیوون مادر از گوشت تنش عزیزش می گذره؟

این چ جور مادری/:

من داداشم مریض میشه مث پروانه دورشم اونوقت این مادره!!

کاش می تونستم از دوست داشتنت دست بکشم(:🖤

ناراحتیت رو درک میکنم عزیرم، اما اجازه نده همسرت پشت خانوادت بد بگن، ان شاالله زودتر خوب بشی

پشتشون نگفت حق رو گفت ۲ ساله ازدواج کردم همش دغدغه شوهرم رسیدن به مشکلات مامانم بوده حالا هر وقت که ما گرفتاریم اینجوری میکنه

خیلی جلو شوهرم کوچیک شدم

میدونم حق داری پدرر مادر منم گاهی ی حرفایی میزنن میخوام خودمو خفه کنم 

منم از رو نمیرم بچه هامو میفرستم پیشش اذیتش میکنن 

انقدم غر میزنه حرف میگه شوهرم بدش میاد اما منم دو دقه بعد باز همونم😂 

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
چقد توقعی هستی . وظیفه نداشته ک بیاد بعدم‌ انقد خانوادتو بَدِ نکن پیش شوهرت .

بخرید وقتی بچش داره میمیره اون نیاد کی بیاد؟ بده نکردم کور که نیست داره میبینه ۲ ساله ازدواج کردیم هر وقت کار دارن می‌چسبند به شوهر من 

اولا ب شوهرت رو نده اینجوری بگه بعدم بین خودتون حلش کنین 

اولا شوهر من آدم نجیبیه  کور که نیست دیده از وقتی ازدواج کردیم مامانم هر وقت کار داره با زبون ریختن میاد جلو یه سال پول دندونش یه ستل پول عمل ... بعد موقع مریضی من مرغ خمسایه رو میکنه بهدنه

عزیزم راه حل همه اینا و رسیدن به رامش فقط یه چیزه: از کسی انتظار نداشته باش بعد ببین چقدر راحتی... ...

توقعی ندارم ولی برای مثال همین مامانم اگه فامیل شوهر خواهرم ما رو دعوت کنن وسطه هفته باشه بگم به خاطر کار شوهرم نمیشه بیایم بیا و ببین چیکار میکنه

اولا شوهر من آدم نجیبیه  کور که نیست دیده از وقتی ازدواج کردیم مامانم هر وقت کار داره با زبون ر ...

خو حالا بیا منو بخور اصلا برو بزن بیخ گوش مامانت چیکار کنم 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
باورت نمیشه آوردمش تهران عمل کرد ۲ ماه تموم بدو بدو بیمارستان و عمل و مراقبت بعدش

والا من خودم همین الان چندین تا حییون دارم همچین چیزی ندیدم  بهونه های الکی آورده مادرت  راجب خواهرت حتی به نظرم از قصد رفته مادرت هم نمی‌خواسته بیاد واقعا هم ناراحت کنندست این رفتار حق هم داری دیگه توجه نکنی بهشون

بخرید وقتی بچش داره میمیره اون نیاد کی بیاد؟ بده نکردم کور که نیست داره میبینه ۲ ساله ازدواج کردیم ه ...

بهیچ وجه نزار بین خونوادت و همسرت فاصله بیفته . الان خاهرشوهر من دوسداره با خونوادش رفتامد کنه . اما همسرش بخاطر اتفاق کوچیکی ک تو گذشته افتاده لج کرده و دیگه نمیزاره رفتامد کنن . همیشه هر اتفاقی میفته خودت یجوری لا پوشونی کن  بهانه بیار ‌. ک بعدها حسرت دیدن خونواده رو نداشته باشی .

مادر پدر هر چقدر بد باشن دور از جون وقتی از دستشون بدی تازه قدرشونو میفهمی ‌

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
واقعا خدا یه چیز نمیده بعدش یه چیز میده بهت جاش قدر شوهرت بدون ولی بیش از این وارد بحث خونوادگی خودت ...

ای بابا تازه پشت تلفن داره با شوهرم بحث میکنه که از کجا اصلا این مریضی رو گرفته شاید فقط خستگیه

بهیچ وجه نزار بین خونوادت و همسرت فاصله بیفته . الان خاهرشوهر من دوسداره با خونوادش رفتامد کنه . اما ...

مثلا رفت و آمد چه فایده ای داره میشه بگی؟ وقتی علاقه ای نباشه ، وقتی مادرت پرنده و گربه رو بهت ترجیح میده