2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به دوستم چیه؟

128 بازدید | 10 پست

بهم میگفت بهترین دوستمی، حتی اوایل میگفت هیچ دوستی غیر از تو ندارم، باهام درددل میکرد تمام جیک و پوک زندگیشو بهم گفت  و ناراحتیاشو میگفت و منم آرومش میکردم منم همینطور همه چی بهش گفتم، اونم به درددلام گوش میکرد و خیلی وقتا آرومم میکرد خیلی وقتا کاری داشت میگفت واسش انجام بدم و منم همه رو انجام میدادم، اما با همه بیرون و خوش گذرونی میرفت غیر از من، ازون طرف کارایی میکرد که انگار صمیمی هستیم و مهمم براش از طرف دیگه هیچوقت با من بیرون نمیوند درحالی که با همه میرفت تهش چند بار بهش گفتم با من نمیایی بهم گفت نمیشه و نمیخوام تو چیزی فراتر از خواسته ی من میخوای، من با دوستای دیگم هر شب میرم بیرون با تو نمیتونم بیام اصن فکر کن ایران نیستم و ولم کن و...... گفتم من الان تازه مادر بزرگم فوت شده به بودنت نیاز دارم گفت من مسئول مرگ مادر بزرگت نیستم، من نه میتونم درکت کنم نه چیزی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم وقتی ب عزیزفوت شده ام میگه بمن چه ناراحتی یافوت شده ،همین کافیه ذاتشوبشناسم وکلا شوتش میکنم زباله دانی فراموشی ،چون مسلما من هیچ اهمیت وارزشی براش ندارم ،بقیه ارتباطش باهام فقط تخلیه غم وغصه هاش بوده تا کسهای دیگه روناراحت نکنه وموقع تفریح باهاشون شادوسرحال باشه...راستی اگه دوستت پسره ،یکی دیگه رومیخوادکه توروپنهون میکنه وباهات بیرون نمیره کسی نفهمه 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
من باشم وقتی ب عزیزفوت شده ام میگه بمن چه ناراحتی یافوت شده ،همین کافیه ذاتشوبشناسم وکلا شوتش میکنم ...

نه دختره، یه جاهایی واسه فوت مادربزرگم خیلی باهام همدلی مرد تشیع مادربزرگم اومد از اول تا آخرش کنارم بود اما بعدش گفتم باهام بیرون نمیای پرید بهم