2789
عنوان

خونه کثیفم

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 63 پست
ببین همه جا داعونه ب ی انداز   همه جاش کثیفو جرک حتی موکتاهم کثیفن با قالیا

موکت و قالیرو بزار وقتی خوب شدی کلا

روفرشی انداختن مال همین وقتاس دیگه رو فرشی نداری؟

لیستی که نوشتم انجام بده از وسطاش هرجی لباسه فقط بریز توماشین و روشنش کن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

باحال بود دمت گرم خخخخ😂🤣🤣

🤪

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
نزدیک ۵الی ۶ تومن خرج دوادکتری این ماهمون شد الان فقط تااخر ماه باید با۲۰۰ تومن زندگی کنیم نموند متا ...

پس خودت همت کن تمیز کن خدا سلامتی بده‌بهت

خیلی سخته منم کشیدم این‌روزا رو

این روزا دلم خونه واسه برادر و خواهرای ندیده ام که شجاعانه پر کشیدن🕊 💚🤍💔 از شعله های کوچک خشم درون وجودتان محافظت کنید...

لازم نیست همه جا رو برق بندازی و انرژی خودت رو تمام کنی

فعلا فقط آشغال ها رو که بو می دن از خونه خارج کنید. جارو و گرد و گیری و ... بمونه برای فردا

پتوها رو هم بنداز ماشین لباسشویی یا بده بیرون. تا بیماری کامل از بدن خارج نشده این کارها فقط روند بهبود رو به تاخیر می ندازه

همه ظرف هارو بزار تو لگن اب گرم خیس بخورن ٫اشغال هارو بزار بیرون و لباس هارو‌بریز ماشین و جارو بزن و استراحت کن غروب ظرف هارو بشور و شام بزار 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

کدوم شهری بیایم کمکت گلم حدااقل جاروبرقیتوبزنیم تاان شاالله بهترشدی بقیه روخودت بکنی🥰

مرسی قربونت من شاهین شهرم فداتشم مرسی بابت محبتت ولی این مریصی اینقد بده ک  ازخونه بیزونم میترسم بریم کسی بگیرخ

مگه هرکی مریض میشه خونش کثیف میشه

دیگه چندتا ظرف لباس هم همش عوض نمیکنی

آشغالا و کی ریخته

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀