2789
عنوان

خونه کثیفم

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 63 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خوب پس از قبل کثیف بوده تو این چند روز که نمیشه

ن بخدا سعیمومیکردم جمع میکردم الان بامریصیم کلی اشعال جمع شد  قبلش اسهالو استفراع داشتیم  خونمون نابودشد دخترمم بهانه گیرشد نزاشت پاشم تاافتادم

مرسی قربونت من شاهین شهرم فداتشم مرسی بابت محبتت ولی این مریصی اینقد بده ک  ازخونه بیزونم میترس ...

بختیاری هستی؟

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

مگه هرکی مریض میشه خونش کثیف میشه دیگه چندتا ظرف لباس هم همش عوض نمیکنی آشغالا و کی ریخته

بخدا نمبدونی چحوریم من شوهرمو دخترم خیلی صعیفن   خودمو دخترم با اسهالو استفراغ شرو شد شوهرم باتبو لرزشدید شب نمیخابیم  ازسردردشوهرمم ازبس صعیفه تب و لرزش شدیده ار ترس اینکه تشنج نکنه باید بیدارمیموندم جونی برام نمونده دیگ تااومدم بخابم دخترم بیدارمیشه میگ سرپا یمونم بغلش کنم بتابونمش بخوابه اصن تانبینیت حالمو درک نمیکنین خودمم تاپامیشم انگار میخام سقوط کنم 

ببین همه جا داعونه ب ی انداز   همه جاش کثیفو جرک حتی موکتاهم کثیفن با قالیا

اول از همه از آشپز خونه 

یه پلاستیک زباله بردار و اشغالگری بریز توش ظرفارو بزار تو سینک 

بعد تویه کاسه سرکه و مایع ظرفشویی بریز و بشور 

همزمان لباسارو بنداز تو ماشین

بعد ک ظرفا تموم شد برو سراغ اجاق گاز و کابینت تمیزشون کن 

لباساروهم پهن کن رو بند ک هوای تاره بخوره بهشون 

شوهرتم حمام و دستشویی رو بشوره  زباله هاشوهم قبلش بریزید تو یه پلاستیک زباله

بعد بیاید سراغ حال تو جمع کن وسایلو هرچی رو بزار سرجا خودش شوهرت جارو بزنه 

تشکارو بنداز رو بالکن هوابخورن 

بعد ک خوب خوب شدین روبالشی رو رو تشکارو بنداز ماشین 

از بیرونم برا ناهار یکم سوپ بگیرید 

از بالاي پذيرايي شروع كن سه تا كيسه زباله بزار كنارت تري يكي اشغال بريز تو يكي لباس كثيف تَر يكي أسباب بازي همينجوري آشپزخونه و اتاق خواب ها رو تميز كن

اخر لباس رو بريز ماشين اشغال بيرون أسباب بازي كمد ظرف ها رو بريز تو سينك اب داغ باز كن بشور كف خونه رو جارو كن

سرويس رو اخر بشور و خودت هم برو حموم مريضي از تنت بره

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

اول یه کاغذ بردار هرکاری ک داری ریز تا درشت بنویس هرچی تو ذهنتم هست بنویس.

بعد ترتیب بندی کن.

اول جمع کردن آشغالا.سریع ببرشون بیرون.

بعد مرتب کردن رختخواب ها.

هال و پذیرایی رو مرتب کن.

سریع برو ظرف های شسته رو بچین تو کابینت.

ظرفهاتو تقسیم کن اول لیوانا و استکان بشور.

بعد قاشق چنگال.

بعد ظرف و طروف.

بعد قابلمه ای و بزرگ.

سینک و گازتم اسپری بزن بشور تمیز.

یخچالو نگاه کن اگر چیزی خراب شده بریز بیرون اگر چیزی بهم ریخته است مرتبش کن.

حالا برو سرویس.

اول آب بگیر بشورش.

جوهر نمک یا وایتکس بپاش بذار بمونه بعد بشورش.

چندتا اسپری تو دسشویی بزن.

روی حمومم یه آب بزن تمیز بشه.

حالا برو سراغ اتاق خواب.

اگر لباس نشسته داره بریز تو سبد.

وسایلشو جمع کن تختو مرتب کن.

اتاق بچه اگر مرتب نیست جمعش کن.

خب حالا برو لباس های نشسته و هرچی قراره بشوری بریز تو لباسشویی به ترتیب.

اول لباس مشکی.

بعد رنگی.

بعدم پتو ملافه.

تا اینا شسته میشه با شیشه پاک کن هرچی آینه و میز و اینا داری دستمال بکش.

آخر کارم یه جارو بکش خونه رو.

اگر بالکن داری هم یه آب روش بگیر.

حالا چمدتا دونه قند بردار از ی ادکلن چندتا پاف روش اسپری کن بذار تو ی ظرف شیشه ای ک نشوزه با فندک روشن کن قندهارو بذار توی هال و اشپزخونه و اتاق ها ک بوی خوب بیگره.

اخرشم لباسارو بنداز روی بند و بعدم برو حموم.

اگر قراره ناهار چیزی درست کنی قبل از حموم درست کن بعد برو.

یه لیوان دمنوش بابونه هم دم کن با نبات بپیچ خودتو وسط پتو کنار بخاری تتتتختتتت بخواب.

تموم شد

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خوب پس از قبل کثیف بوده تو این چند روز که نمیشه

میشه بابا فقط کافیه دوروز مادر خونه و همسر و بچه کوچیک مریص باشن تمامه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اول یه کاغذ بردار هرکاری ک داری ریز تا درشت بنویس هرچی تو ذهنتم هست بنویس. بعد ترتیب بندی کن. اول ...

با قسمت خواب مشکل دارم

شما وجود بچه ی دوساله را نادیده گرفتید

تااون بیدار باشد خواب نمیشود

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خونه تویک ساعتم میشه اینطوری بشه بابچه

ولی مال ما تو یک هفته هم اینجوری نمیشه چرا چون هر کاری رو سر موعد انجام میدم. بعدشم بچه این همه کثیفی دست نداره ها. اشغال و ... واقعا به بچه مربوط نیست 

بخدا نمبدونی چحوریم من شوهرمو دخترم خیلی صعیفن   خودمو دخترم با اسهالو استفراغ شرو ...

درک میکنم من هم بارها هممون مریض شدیم من در حال مرگ هم باشم کار میکنم دفعه آخر سر گیجه و ضعف و بی حالی داشتم گفتم الان تموم میکنم کارام کردم گفتم راحت بمیرم😂😂😂😂

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

ولی مال ما تو یک هفته هم اینجوری نمیشه چرا چون هر کاری رو سر موعد انجام میدم. بعدشم بچه این همه کثیف ...

بچه داری؟

یبار فقط یه روز و نیم مریص بودم زندگیم فناشد

شوهرمم که هیج فقط میریزه