2777
2789
عنوان

خونه کثیفم

1205 بازدید | 63 پست

بچه ها ما ۵ روزه مریضیم از دختر دوسالم تاخودمو شوهرم نمیتونیم تکون بخوریم خونم خیلی افتصاحه پا۶میشم سرم‌میج میره ولی باید تمیزکنم بوی اشعالا خیلی بده همه جایهم ریخته کلی لباس نشسته و ظرف نشسته و خونه ای پر اشعال  جای نشستنم نی تشکو پتوهامم بوی مریضی میدن و باید شسته بشن چیکارکنم بتونم‌امروز همه جارو باهم برق بندازم ب تنهایی چون هیجکسو ندارم اینجا خودم تنهام میخام بزور پاشم پر دسشوییمون اشغال مای بیبیه و افتصاحه نمیدونم ازکجاشروکنم

از جایی که کثیف تر از همه جاست شروع کن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دستشویی شروع کن🤝

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

اگه میتونی اول یه دوش بگیر

بعدم‌کم‌کم‌انجام بده نه به دفعه 

اگه شیره انگور داری شربت درست کن بخور 

گاهس نسکافه یا قهوه هم جوابه 

اگه کندر داری دود کن معرکه س واسه مریضی 

میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...

کم کم شروع کن اول ظرفا رو بشور بعد لباسا رو‌جمع کن بعد اشغال رو بنداز بیرون اخرم جارو دستمال بکش و ی دوش هم بگیر سبک بشی

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز