2777
2789
عنوان

خونه کثیفم

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 63 پست

اول حالو جمع کن هر چی هس یا بنداز اشپزخونه یا اتاق. بعد حالو جارو بکش. برو اتاق لباسارو جم کن بریز لباسشویی و  بقیرو جم کن لباساتو. بعد برو اشپز خونه روی کابینت ها بعدم زمینو جمع کنی ظرفارو  بزار خیس شن برو جارو بکش بعدم ظرفارو بشو اروم اروم. اخرشم دشویی نگا بنداز بعدم دستمال گرد گیری کن.

.

اهنگ روشن کن و شروع کن

شما خونتون مورچه داره😂

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول آشغالارو از همه جا جم کن ببر بیرون 

میبینی کلی دورت خلوت شده

لباسا که میره ماشین

ظرفاروهم کم کم بشور

مرتب کردن اتاقا و گردگیری میمونه و جارو برقی باهمسرت انجام بده

ی آبی هم به سرویست بزن

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️

اول یه ویتامین بخور

رو گازو خلوت کن

یه سوپ بزار که بجه هم بتونه بخوره

وقت صرف نکن همه چی بزار داخلش درشو ببند

بعد یه کیسه بزرگ بردار از اشپزخونه هرچی اشغاله بریز توش تا پدیرایی و اخرم دسشویی حمام

بعد بریز بیرون

بعد طرفاتوبشور

گازو یه دستمال بکش

رختخوابارو جمع کن فعلا نشور

جارو برقی

و بعد یکم استزاحت

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بنظرم بابد یه تقویتی سرمی.امپولی بزنی.سرپا بشی..بتونی کارکنی.. اول وسایل بزرگ واشغالهای بزرگ روبردار...ظرفا روهمه رو یکباره نشور  یه ربع بشوربرو استراحت کن.بقیه کارها هم ذره ذره..شستن پتو ملافه بذار وقتی خوب شدی

پارسا پسرمامان😍
کارگر بگیر ، از خرجای دیگه این ماه بزن یه روز کارگر بگیر 

نزدیک ۵الی ۶ تومن خرج دوادکتری این ماهمون شد الان فقط تااخر ماه باید با۲۰۰ تومن زندگی کنیم نموند متاسفانه

اول بذار خوب بشی بعد ملافه هاتونو باز کن بریز ماشین آشغالا و پوشک بچه رو ببر بیرون سطلا رو داخلش وایتکس بریزبا پودر و بذار بمونه بعد بشور بذار تو تراسی جایی هوا بخوره بوش بره 

ظرفا رو بشور یه غذای مقوی بذار بقیه کارا رو بعدا بکن نیاز نیست یک روزه به خودت فشار بیاری

اول هر چی ظرفه کثیف جمع کن تو سینک یه پلاستیک بزرگ برپا همه آشغالا رو بریز توش همه جا بگرد اتاق دستشویی هر چی اشغال بود بنداز توش. بعدش لباسهای کثیف رو بنداز ماشین لباسشویی. وسایل خونه رو بزار سرجاش .دستمال بکش جارو برقی بزن دستشویی رو بشور پتو هارم جمع کن یا بده خشکشویی یا جایی بزار بعدا بشوری پتو و تشک نو دربیار. برو آشپزخونه ظرفیت رو بشور دستمال بکش یکم مرتب کن دیگه هم سعی کن آشغالا رو فورا ببری بیرون از خونه اگر حیاط یا لیون داری هم بشور بعدشم یه اسپند دود کن

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا.