2789
عنوان

خونه کثیفم

1206 بازدید | 63 پست

بچه ها ما ۵ روزه مریضیم از دختر دوسالم تاخودمو شوهرم نمیتونیم تکون بخوریم خونم خیلی افتصاحه پا۶میشم سرم‌میج میره ولی باید تمیزکنم بوی اشعالا خیلی بده همه جایهم ریخته کلی لباس نشسته و ظرف نشسته و خونه ای پر اشعال  جای نشستنم نی تشکو پتوهامم بوی مریضی میدن و باید شسته بشن چیکارکنم بتونم‌امروز همه جارو باهم برق بندازم ب تنهایی چون هیجکسو ندارم اینجا خودم تنهام میخام بزور پاشم پر دسشوییمون اشغال مای بیبیه و افتصاحه نمیدونم ازکجاشروکنم

از جایی که کثیف تر از همه جاست شروع کن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از دستشویی شروع کن🤝

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

اگه میتونی اول یه دوش بگیر

بعدم‌کم‌کم‌انجام بده نه به دفعه 

اگه شیره انگور داری شربت درست کن بخور 

گاهس نسکافه یا قهوه هم جوابه 

اگه کندر داری دود کن معرکه س واسه مریضی 

کم کم شروع کن اول ظرفا رو بشور بعد لباسا رو‌جمع کن بعد اشغال رو بنداز بیرون اخرم جارو دستمال بکش و ی دوش هم بگیر سبک بشی

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

نمیتونی این همه کثیفی رو یه روزه و تنهایی انجام بدی کمک بگیر خواهری مادری خدمتکاری 

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 شعور داشته باشین از کسی که وقت میذاره اندازه یه کتاب براتون تایپ میکنه تا کمکتون کنه تشکر کنین نه لایک کنین