2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره منو دق میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باتمام وجودم میفهممت خیلی سخته که انقدربی ملاحظه هستن مادرشوهرم من که اگه یه کم بهش بخندم برای خوابم ...

دقیقا مادرشوهر من. منم با اخم نگاش کردم اومدم تو اتاق

اولین باره این کارو میکنه؟ سخت نگیر زندگی رو به خودت سخت نکن قرار نیست واسه نادانی یه آدم زندگی رو به خودت و همسرت زهر کنی بالاخره اون دیر یا زود میره خونش تا ابد که نمیمونه اونجا ولی الان داری اعصاب خودت و همسرت رو تا آخر شب خراب میکنی و این خاطره های کوچیک رو هم جمع میشه و کدورت درست میشه. 

ما یه همسایه داریم مرد خیلی خوبیه ولی هیچ وقت یادم نمیره اوایل زندگی که من لحظه شماری میکردم و آماده واسه سورپرایز کردنش بودم هر روووز این همسایه طبقه پایین جلو شوهر منو میگرفت یکساااااعت حرف میزد شوهر منم هر دفعه روش نمیشد بهونه بیاره الان درکت میکنم چه حالی داری ولی نزار کسی بتونه خلقت رو کج و بد بکنه .مردا زن خوش اخلاق رو خیلی بیشتر از زن خوشگل دوست دارن😁

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
خیر نبینن که انقد عذابمون میدن

با تاپیکت یاد اون زمان افتادم، چقدر آزارم میدادن. از ساعت ۶و نیم یا هفت و نیم شروع میکردن سنگ پرتاپ کردن تا ساعت ۱۰ ول کن نبودن. هرچی من و شوهرم میگفتیم بابا بچه نمیخوابه تا صب نیایید بیدارمون کنید با اینکه کاری نداشتیم، اما باز کار خودشونو میکردن با کینه و شدت بیشتر

نه چه کاری.بهانه پیدا کرده بود که بیا بشینه

خب نمیخواد بخورتتون که میشینه میره دیگه خیلی زشته مهمون هست رفتی اتاق درو قفل کردی شوهرتم که ماموریت راه دور نبوده بگی بعد مدت ها اومده شبکار بوده خودت دوس داری خونه پسرت رفتی اینجوری کنه عروست و نظرات اینجارو جدی نگیر 

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
اولین باره این کارو میکنه؟ سخت نگیر زندگی رو به خودت سخت نکن قرار نیست واسه نادانی یه آدم زندگی رو ب ...

نه عزیزم هر روز کارشه.بخدا دیگه روانیم کرده.دیشب اومد لاک قرمز زدم، لباس کوتاه قرمز پوشیدم که وقتی صبح اومد سوپرایزش کنم یکم باهاش خلوت کنم ولیییییی... لعنت بهشون که شده سوهان روحم

با تاپیکت یاد اون زمان افتادم، چقدر آزارم میدادن. از ساعت ۶و نیم یا هفت و نیم شروع میکردن سنگ پرتاپ ...

حالا مثلا قرار بود بیدار بشی چیکار بکنی که اینقدر اصرار به سحر خیزیت داشتن😂

مولاست حسین.... آقاست حسین ...