2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره منو دق میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم هر روز کارشه.بخدا دیگه روانیم کرده.دیشب اومد لاک قرمز زدم، لباس کوتاه قرمز پوشیدم که وقتی ص ...

همونجوری میرفتی جلوش معمولا اینجور آدما خودشون بدشون میاد از اینکه اینجوری بی پروا بری جلوشون دفعه دیگه یکم خودشو درست میکنه. ولی کلا تو ذاتشونه دیگه

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
خب نمیخواد بخورتتون که میشینه میره دیگه خیلی زشته مهمون هست رفتی اتاق درو قفل کردی شوهرتم که ماموریت ...

من انقد عزت نفس دارم که نخوام برم انقد مزاحم دیگران بشم که بهم اخم کنن

هیچی حیاط جارو کنم. هیچ کاری نداشتم. جز اینکه خسته بودم 

توام شب تا صبح میرفتی سنگ میزدی به پنجره که پاشید نوه تون رو نگه دارید من بخوابم صبح بتونم حیاط جارو بزنم 😁

توام شب تا صبح میرفتی سنگ میزدی به پنجره که پاشید نوه تون رو نگه دارید من بخوابم صبح بتونم حیاط جارو ...

گاهی کار داشتم نگه نمیداشتن، سریع میاوردن میگفتن واینمیسته پیشمون بچهه. وای یادآوریش هم عذابم میده. چند خونه پایینتر از من بودن. خونه ی یکی از اقوام هم چسبیده به خونه ی من بود از دیوار خونه ی اونا از نردبون میومد بالا یه سنگ ریزه پرتاپ میکردن من بیدار بشم. هرچی خودمو میزدم به بی اعتنایی تا لحظه ی آخر هی صدا میزدن و سنگ پرت میکردن. گاهی میشنیدم به همون همسایمون میگفت دیدی چه گرفتاری شدم اینو باید من بیام هروز به زور بیدار کنم به کاراش برسه. هرچی میگفتم شبا کارامو انجام دادم کاری ندارم ظرف نشسته ندارم....فایده نداشت. در حیاط و میزد سنگ مینداختن. 

گاهی کار داشتم نگه نمیداشتن، سریع میاوردن میگفتن واینمیسته پیشمون بچهه. وای یادآوریش هم عذابم میده. ...

حقیقتا خدا شفاشون بده واقعا سخت بود. میفهمم چی میگی چون هر دوتا دخترامو تا یکسال و نیمگی حداقل من خواب شب نداشتم صبحا عین دیونه ها بودم از زور خواب