2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره منو دق میده

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 67 پست
خب نمیخواد بخورتتون که میشینه میره دیگه خیلی زشته مهمون هست رفتی اتاق درو قفل کردی شوهرتم که ماموریت ...

تا با خانواده شوهر تو یه مجتمع یا یه حیاط مشترک زندگی نکنی به هیچچچ عنوان استارتر رو درک نمیکنی، من دقیقا این بحران ها رو زمانی که با خانواده همسرم تو یه ساختمون زندگی می‌کردیم گذروندم، بعد گذشت چندین سال هنوز اون خاطرات آزارم میده. البته خداروشکر هم اون زمان که نزدیکشون بودیم هم الان که خونه هامون از هم فاصله داره رابطمون با هم خیلی خوبه چون من به شددددت حفظ ظاهر میکردم و همیشه با مهربانی ازشون استقبال میکردم ولی چه فایده که روحم داغون کردن و باعث شدن تمام خاطرات اوایل ازدواجم تلخ بشه؟؟!!!!

تا با خانواده شوهر تو یه مجتمع یا یه حیاط مشترک زندگی نکنی به هیچچچ عنوان استارتر رو درک نمیکنی، من ...

دقیقا اینا فک میکنن یه دقه نشستن مگه چیه...

بخدا روزی سه چهار بار بدون در زدن میاد که جدیدا مجبور شدم در رو قفل کنم. هرشب از بعد از نمیاز میاد میشینه تا دقیقا وقتی که خوابم بگیره بگم شرمنده من میخوام بخوابم دیگه میره، از اون ورم صبح زود تا بیدار میشم میاد بالا سرم یکی دو ساعت میشینه میره دوباره ظهر میادش دوباره بعد از ظهر میادش. خدایی نکنه من اگه یه شب بخوام کمی دیرتر بخوابم بخدا سرم غرغر میکنه متلکم میگه میره.

مثلا بعضی وقتا بچمو میبرم خونه مامانم اینا که با شوهرم یکم خلوت کنیم اون میاد میشینه .انقد عذابموم داده که فقط خدا میدونه، ینی هیچ حریم خصوصی ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا اینا فک میکنن یه دقه نشستن مگه چیه... بخدا روزی سه چهار بار بدون در زدن میاد که جدیدا مجبور ش ...

دقیقا بحث ما حریم خصوصی و الا مادرشوهر تاج سرمون هست و قدمش روی چشممون. من با تمام وجودم درکت میکنم چون این دوران گذروندم، انشاالله یه معجزه خوب تو زندگیت رخ بده واین مشکلاتت برطرف شه.  

دقیقا اینا فک میکنن یه دقه نشستن مگه چیه... بخدا روزی سه چهار بار بدون در زدن میاد که جدیدا مجبور ش ...

پس شما واقعا یه بار باید با خودشون خیلی مادر و دختری صحبت کنید که مادرجان این کارای شما واقعا داره خلوت دو نفره رو از ما میگیره .بده من به نیازهای پسر جوون شما برسم؟شما ناراحت میشی؟عیب داره جای اینکه نگاه پسرتون به اینور و اونور باشه حواسشو جمع زندگی و خانوادش بکنم؟ 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
پس شما واقعا یه بار باید با خودشون خیلی مادر و دختری صحبت کنید که مادرجان این کارای شما واقعا داره خ ...

کاش این حرفارو درک کنه. فعلا دارم رابطمو باهاش اوکی میکنم که دیگه بعدش خیلی محترمانه و دقیقا مثل مادرودختر همه چیو واسش توضیح بدم و ازش بخوام که رعایت کنه