2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هم الان فقط سایه سیاه هستن و چیره ندارن اما من خودم هم به دیدن اجنه علاقه دارم

اصلا دنبال این چیزا نرو تهش پشیمونیه

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

من یه مدت بعد جداییم هی بختک میفتاد روم یا هی وسایلم جابه جا میشد واقعا مطمئنم جن بوده  .حتی دقیقا چند شب پشت سر هم یه گربه میومد پشت پنجره و انقد سرو صدا میکرد تا پامیشدم نگا میکردم بهم زل می د انگار که ازم متنفره و مادرم میگفتم بهش میگف نه من بیدار بودم ولی صدایی نشنیدم ... الانم همیشه ساعت 1/30شب صدای چروندن گوسفندا و اون زنگولشون از تو کوچمون میاد.. نمیدونم این چیه دیگ .. حس شیشمم بیشتر در مورد خودم خوبه حتی کسی پشت سرم حرف بزنه ناخوداگاه حس بد میگیرم 

بالاخره شد ♥️

اگه دنبالش بری تصاویر واضح و واضح‌تر میشن از اونا بهت خیری نمیرسه دنبال دردسر نگرد لطفا 

چجوری برم دنبالشون همه راهی رو امتخان کردم لامصبا واضح تر نمیشن

و اینکه ما خونمون خیلی جن داشت یه موت قران گذاشتم خیلی کمتر شدن

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

منم دنبال این چیزا رفتم و کلا بیشتر چیزام تجربه کردم😂

واقا میگم تهش پشیمونیه و شدیدا توصیه میکنم که سمت این چیزا نرو 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
شما روح هارو هم میدین من یه چیزایی سفید و محو میبینم اما قشنک معلومه هستن اینا روح هستن یا ملاعکه

من روح ندیدم فقط یه نور شبیه به رنگ فلش دوربین که تحقیق کردم و بهم گفتن احتمالا نور یه ابر فرشته اس مثلا الان که تو آسمون نگاه میکنم  گاهی چیزهای عجیبی می‌بینم و یه نفر بهم گفت اونا فرشته هان و علائمی که من میدیدم دقیق همون چیزایی بود که تعریف میکردن

منم دنبال این چیزا رفتم و کلا بیشتر چیزام تجربه کردم😂 واقا میگم تهش پشیمونیه و شدیدا توصیه میکنم ک ...

برا شما چه اتفاقی افتاد

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

نمیشه ببندی؟ بازم جن میبینی؟

اگه منظورت دعای حرزه آره الانم می‌بندم اگه یه لحظه از خودم دورش کنم اجنه ها رو می‌بینم گفتم که چشم سوم باز شه هیچجوری بسته نمیشه و بازم باشه اجنه هارو می‌بینی 

برا شما چه اتفاقی افتاد

من کلا ی تایمی از زندگیمو با ی همزاد سر کردم در حالیکه نمیدونستم اصن چیه فقط یادمه شبو روز نداشتم 

ن خواب درست درمون ن هیچی 

یکسره میدیدمش با شکلای مختلف  به صورت اعضای خانوادم میدیدمشون بیشتر تایما 

و اینکه یبارم احظار جن کردیم ک بازم ی اشتباه بزرگی بود

کلا از دنیاشون شدیدا میترسم و اصلا دیگه سمت این چیزا نمیرم