2777
2789
اگه منظورت دعای حرزه آره الانم می‌بندم اگه یه لحظه از خودم دورش کنم اجنه ها رو می‌بینم گفتم که چشم س ...

ای وای چه وحشتناک .وای من غلط کنم سمت این چیزا برم.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا ی تایمی از زندگیمو با ی همزاد سر کردم در حالیکه نمیدونستم اصن چیه فقط یادمه شبو روز نداشتم&nb ...

همزادتون خودش اومد

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

همزادتون خودش اومد

نه اون تایم یکی از اشناهامون خیلی برامون دعا میگرفت مام اصلا نمیدونستیم چیزی به اسم دعا وجود داره حتی دعاهایی به اسممون توی قبرستون چال میکرد

اینقد که زندگیمون بهم ریخته بود مادربزرگم بزور مادرمو برد پیش ی خانومی ک اون خانوم گفت اینقد که شما دعا دارین اگه دیرتر میومدین یکی از بچه هات فوت میکرد(البته  ی تصادف وحشتناکی ام کرده بودیم)

و اینکه گفت یکی از دختر هاتم همزاد داره که من بودم 

من اون تایم خیلی اذیت میشدم ولی نمیدونستم این چیه نمیدونستم چیزی به اسم همزاد وجود داره ولی هم صدا میشنیدم هم میدیدمش کلا باهاش انگار زندگی میکردم و نمیدونم چرا نمیترسیدم حتی تو خوابمم میومد یکسره 

باورت نمیشه اواخر اینقد که خسته شده بودم تو خوابم گریه میکردم چون ی خواب خوشم نداشتم 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
من یه مدت بعد جداییم هی بختک میفتاد روم یا هی وسایلم جابه جا میشد واقعا مطمئنم جن بوده  .حتی دق ...

عزیزم قران زیاد بخون 

صوت قران بزار توخونتون پخش شه نیم ساعت قبل اذان مغرب سوره جن رو بلند بخون و اسفند دود کن 

نمازاتم ترک نکن 

حرز امام جوادم از جای مطمئن بگیر ببند به بازوت

چجوری برم دنبالشون همه راهی رو امتخان کردم لامصبا واضح تر نمیشن و اینکه ما خونمون خیلی جن داشت یه م ...

اگه بخوای بری دنبالشون باید چشمت باز بشه و بعدم چاکراهات پاکسازی کنی و مرحله آخر باز کردن تمام چاکرای بدنت. اگه واقعا دنبال این چیزایی باید با یه استاد حرفه ای وارد عمل بشی سرخود نمتونی آسیب می‌بینی بچه بازی که نیست بدن ما در برابر این حجم از نیروی کائنات نمتونه دووم بیاره ضعیف میشی 

عزیزم قران زیاد بخون  صوت قران بزار توخونتون پخش شه نیم ساعت قبل اذان مغرب سوره جن رو بخون و ا ...

راستش اوایل که بختک میفتاد روم در حد خفگی بود و من هم میترسیدم هم بیشتر بهش فکر میکردم ... دیدم دیگ خانوادمم دارن فکر میکنن من دیونم یه شب اومدم تو اتاق خودم لامپم خاموش کردم گفتم هر کاریم کنین من ازتون نمیترسم خدا پیشمه دیگ از اون به بعد راحت خوابیدم ولی این چروندن گوسفندا هر وقت صداشونو میشنوم حس خوبی میگیرم 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
ای وای چه وحشتناک .وای من غلط کنم سمت این چیزا برم.

منم ناخواسته کشیده شدم اصلا هیچ اطلاعاتی راجب این چیزا نداشتم حتی یه بار یه فایل صوتی خطرناکم گوش دادم اصلا دنبال این چیزا نباشید همش درسر و بدبختیه 

میشه لطفا لطفا بهم بگی کی خونه دار میشم تو رو خدا البته اگه هم نمیتونی نگو مرسی

من نمدونم خاهری حس من اونقدر قوی نیست فقط واس خودم جواب میده اونم نه همیشه من یه آدم معمولی مثل خودتونم 

من یه مدت بعد جداییم هی بختک میفتاد روم یا هی وسایلم جابه جا میشد واقعا مطمئنم جن بوده  .حتی دق ...

عزیزم بختک همون فلج خوابه بخاطر اعصابت بوده جن نبوده  فلج خواب توهم دیداری و شنیداری زیادی داره