2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ربطی به علوم پزشکی بودنشون نداره باور کن به خود شخص بستگی داره

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🦋عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

اونام ادمن دیگه فقط چون درسشون سنگینه اکثرا ترجیح میدن خودشونو به یه جایی برسونن بعد ازدواج کنن

تو دنیایی که یه روز روحم جسمم رو ترک میکنه چه انتظاری از آدما باید داشته باشم:)🐾

رو دانشجوعاش که نمیشه حساب باز کرد

کارمنداشم بستگی داره هم ازدواجی توشون هست هم غیر ازدواجی

«هیچ وقت فراموش نکن کی هستی. بقیه دنیا اونو فراموش نمی کنن. اونی که هستی رو مثل یه ذره تنت کن و اونوقته که کسی نمی تونه ازش برای آسیب زدن بهت استفاده کنه» (تیریون لنیست)

مثل بقیه ان زیاد فرقی ندارن ...ولی یکم احساس میکنم دوست دارن حتما با هم رشته ای خودشون باشن انگار البته شاید جو دانشگاه ما اینطوریه

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی مارا ز سر بریده می ترسانی ما گر زسر بریده می ترسیدیم در محفل عاشقان نمی رقصیدیم....

احساس می کنم

بچه های پزشکی و دندون و دارو و حقوق

همیشه سرشون توی درس و آزمون و یه پاشون دانشگاه و اون یکی پاشون بیمارستان یا دادگاه و ایناست

فکر میکنم وقت برای تفریح کردن با دوستان شونم نداشته باشند

بعد بیان خودشونو درگیر چنین مسئولیت بزرگی مثل ازدواج کنند🫠🫡

🖤پروردگارا من رو از جهنمی به نام «این دنیا» نجاتم بده و راحتم کن از این زندگی 🖤

ببشتر

بیشتر هم باهم ازدواج میکنن

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

2790
2778
2791
2779
2792