2777
2789
مرسی عزیزم❤️اما من سراغ چشم سوم نیستم  میخواستم ببینم اگر حست قویه یه چیزی برام حس کنی ک گفتی ...

برا چی میخواین من خیلی قوی نیست و کمه اما اکثر اوقات جواب میده

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی خیلی باز نشده به اندازه یه روزنه باز شده با همون یه ذره هم ک باز شده جن میدیدم باهام حرف میزدن ...

من هم الان فقط سایه سیاه هستن و چیره ندارن اما من خودم هم به دیدن اجنه علاقه دارم

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

میتونم تو خصوصی پیام بدم اونجا بگم ؟؟

باشه ولی فقط در حد حدس هست و قطعی نیست

من هم الان فقط سایه سیاه هستن و چیره ندارن اما من خودم هم به دیدن اجنه علاقه دارم

وای چه نترسی.من که میترسم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

وای چه نترسی.من که میترسم

به هرمی میگم جوابش همینه حتی خوانواده اما مثل ادمن که از کنارت رد میشن یا نگات میکنن البته بعضی وقتام اذیت میکنن

عزیزم حرز امام جوادم خوبه؟ 

آره شنیدم اما واس من حرز امام علی هم واقعا جواب داد الان خداروشکر جن نمی‌بینم فقط وقتی نمازم سر وقت باشه نور ملائک رو میبینم جن ها رفتن پی کارشون ملأکم که از دعا نمیترسن 

به هرمی میگم جوابش همینه حتی خوانواده اما مثل ادمن که از کنارت رد میشن یا نگات میکنن البته بعضی وقتا ...

وای چه نترسی .دوست منم جن داشت میدیدشون می‌گفت اذیتشون نکنی کاری باهات ندارن. وای همیشه میگفتم چقدر نترسی

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

آره شنیدم اما واس من حرز امام علی هم واقعا جواب داد الان خداروشکر جن نمی‌بینم فقط وقتی نمازم سر وقت ...

شما روح هارو هم میدین

من یه چیزایی سفید و محو میبینم اما قشنک معلومه هستن اینا روح هستن یا ملاعکه

شما روح هارو هم میدین من یه چیزایی سفید و محو میبینم اما قشنک معلومه هستن اینا روح هستن یا ملاعکه

شما هم چشم سومت بازه

وای چه نترسی .دوست منم جن داشت میدیدشون می‌گفت اذیتشون نکنی کاری باهات ندارن. وای همیشه میگفتم چقدر ...

اره معمولا کاری ندارن باهات