2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت دنبالش نباش من از تو یه سایت دیدم باورم نشد ک واقعیه انجام دادم دیدم راست بوده و چشمم باز شد ...

انشاالله زودتر خوب بشین

با چیزای دیگه کنار میام امابیماری رو نه

ببخشید میتونم بپرسم سرطان چی گرفتین

و اینکه با چه راهی باز کردین چون معمولا این اتفاقا زمانی میوفته که از راه شیطانی باز بشه

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

اها پس راجب بقیه نمیشه گفت:))) مرسی عزیزم ❤️

اگه زیاد تمرین کنی و سعی کنی بیشتر باز میشه و به همون اندازه که حس ششمت قوی میشه اجنه هارو هم بیشتر و واضح‌تر می‌بینی من دیگه فقط بازش کردم و پشیمونم و از این جلوتر نمیرم خطرناکه 

چرا جدیدا همه جن میبینن🤔

یکسری ها واقعا توهم میزنن در حقیقت نمیبینن 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
هیچوقت دنبالش نباش من از تو یه سایت دیدم باورم نشد ک واقعیه انجام دادم دیدم راست بوده و چشمم باز شد ...

ای وای. ان شالله بلا به دور باشه.

میگم خب چشم سوم باز بشه مگه چی میشه یعنی آدم از آینده می‌فهمه برای همه.یا فقط جناب میبینه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اصلاوجود نداره تمام اونارو هم ک میبینید توهمه

وحود دارن شاید چیزی که من یا افراد دیگه دیده باشیم توهم باشن اما کاملا وجود دارت

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

اگه زیاد تمرین کنی و سعی کنی بیشتر باز میشه و به همون اندازه که حس ششمت قوی میشه اجنه هارو هم بیشتر ...

مرسی عزیزم❤️اما من سراغ چشم سوم نیستم 

میخواستم ببینم اگر حست قویه یه چیزی برام حس کنی ک گفتی نمیتونی برا بقیه انجام بدی 

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 
شما چی دیدین؟

یه چیزای که حالت سفید هستن که فهمیدم اونا روحن اما بعضی هاشونم سیاهن و قدشون متفادته 

یعنی چی میشه توضیح بدین 

یعنی خیلی باز نشده به اندازه یه روزنه باز شده با همون یه ذره هم ک باز شده جن میدیدم باهام حرف میزدن من دیگه تو همون مرحله ابتدایی توقف کردم نرفتم جلوتر هر چی بیشتر رو چشمت تمرینات انجام بدی بیشتر و بیشتر باز میشه و هر چی بیشتر باز بشه اجنه هارو واضح‌تر می‌بینی و حس ششمتم قوی‌تر میشه اما ارزشش نداره بخوای بخاطرش جن ببینی من مثلا چون اول راه بودم فقط سایه های سیاه بدون صورت میدیدم اگه ادامه میدادم کم‌کم صورتش دیده می‌شد فهمیدی چی میگم؟