2777
2789
عنوان

مهم🌟راجع به تعلیق کاربرا

280 بازدید | 15 پست

سلام

الان هرکس تعلیق بشه:

❌️ استارتر نمی تونه تاپیک بزنه

❌️ نمی تونه پست بگذاره

✅️ فقط می تونه لایک کنه.

🛑 بقیه ی کاربران می تونن تاپیک هاشو ببینن.

🛑 بقیه ی کاربران می تونن تگش کنن.

🛑 پیام های خصوصی به هم داده باشین دیده میشن.

🛑 شما اصلا نمی فهمین یه کاربر تعلیق شده یا نه.

🟧🟧🟧🟥🟥🟥 الان خیلی ها از این موضوع خبر ندارن هر کس می تونه در موردش تاپیک بزنه تا بقیه هم بفهمن داره چه بلایی سرشون میاد.

تازه می خواهند کسانی که قبلا هم تعلیق شدن کاری کنن به راحتی وقتی روی اسمشون می زنیم راحت تاپیک هاشون رو ببینیم.🔴🔴

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

چه مسخره شد وای واسه پول چه کارهای میکنن

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

آخه جالبش هم اینه من تاپیکام را میزارم حذف کنن بخدا فقط نی نی یار حدف تاپیک لایک الکی میکنه وحذفش نمیکنه تاپیکام همینجور هست

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لینک توضیحات نی نی یار پنج:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12659004/وقتی-تعلیق-بشید-دیگه-نمیزنه-به-اطلاعات-این-کاربر-دسترسی-ندارین

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
آخه جالبش هم اینه من تاپیکام را میزارم حذف کنن بخدا فقط نی نی یار حدف تاپیک لایک الکی میکنه وحذفش نم ...

باید خودمون رو کنترل کنیم کلا مطلب خصوصی نذاریم که دیگه معلوم نیست بعدش چی میشه😔😔

به جای حذف تاپیک که قولش رو داده بودند این هدیه شب یلدا بود؟

من تازه فهمیدم. اصلا یلدا و اینا یادم رفته بود.

از چه زمانی این طرح اجرا میشه 

از دیروز اجرا شده.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

🟥🟥🟥🟥🟥 تاپیک ۲۰ تیر خانم مونا تهرانی:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11529095/کاربران-محترم-توجه-بفرمایید

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

طریقه برگشت کاربری هم به روش زیر میباشد... البته برای کاربرانی هست که خود خواسته تعلیق میشوند و کسانی که بنا به دلایلی تعلیق میشوند در قسمت داشبورد زمان فعال شدن کاربریشون قرار میگیره.

کاربرانی که خود خواسته میخوان تعلیق بشن اگه که میخوان طبق زمان خاصی کاربریشون فعال بشه باید قبل از تعلیق به نی نی یارا اعلام بکنن

برای برگشت کاربریتون هر زمان خواستید داخل تماس باما در پایین صفحه بدون نیاز به کاربری ، شماره سیمکارت مربوط به اون کاربری رو بزارید تا اگه موردی نباشه فعال بشه و اگه ایمیل هم دارید میتونید در قسمت تماس باما ذکر کنید تا بهتون پیام بدن در صورت فعال شدن و نشدن کاربریتون و  یا داخل  تلگرام ۰۹۱۹۱۰۲۷۶۰۰ پیام بدید یعنی شماره سیمکارت مربوط به اون کاربری  رو بزارید تا فعال بشه.

فعال شدن کاربری در صورتی هست که کاربر درخواست تعلیق داده باشن از قبل  و اگه تعلیق شدن بابت مسائل خلاف قوانین سایت ممکنه کاربریشون کلا مسدود شده باشه یا بعدا فعال بشه ....

❌کاربران آقا که خلاف قوانین سایت عمل میکنن و تعلیق میشن  کاربریشون برای همیشه بسته میشه و فعال نخواهد شد❌

🃏

باید خودمون رو کنترل کنیم کلا مطلب خصوصی نذاریم که دیگه معلوم نیست بعدش چی میشه😔😔

آخه اینجا دردودل نکنیم پس کجا حرف بزنیم دیگه اینجا هم بدرد نمیخوره

آخه اینجا دردودل نکنیم پس کجا حرف بزنیم دیگه اینجا هم بدرد نمیخوره

فعلا مراقب باشیم تا ببینیم چی میشه. 

فعلا مرتقب باشیم تا ببینیم چی میشه. 

موافقم

🟥🟥🟥🟥🟥 تاپیک ۲۰ تیر خانم مونا تهرانی: https://www.ninisite.com/discussion/topic/11529095/کاربر ...

چرا اینقدر تاپیک میزنی اغلب تکراری اغلب تکرار تا پیکهای نی نی یار ها؟!!

دنبال چی هستی؟ 

ببخشید هاا ولی خسته کنندس تاپیکات 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊