همین الانم تو آموزشگاه نشستم ،امروز بخاطر یلدا اینجا خلوته، گفتم یه کمکی به شما داشته باشم😂❤️
سوالی اگه هست بفرمایید قشنگا
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برای کنکور اردیبهشت میشه خرداد ترمیم کرد؟ اگه آره چ جوری بعدش باید ویرایش کنم معدلمو ؟
کلا فرصت ترمیم معدل تو خرداد هست
بعد گرفتن نمرات و کارنامه ی جدید سایت سنجش باز میشه و درج نمرات جدید امکان پدیر میشه سازمان سنجش خودش اطلاعیه میده و تاریخ ویرایش نمرات ترمیم معدل رو اعلاممیکنه
با پایه زیر صفر تجربی(رتبه پارسالم 54 هزار بود)از الان روزی 6-7 ساعت بخونم چقدر احتمال داره رتبه 10 هزار بشم؟
ترمیم هم دارم
اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)
یه سوال من رشتم تجربیه بعد برای ثبت نام کنکور علاوه بر تجربی تربیت معلم هم زدم الان برا تربیت معلم هم باید ازمون جدا از تجربی بدم؟! از هرکی میپرسم یه چیز میگه گیج شدم
میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷
سلام گلم من مادر دو تا بچه ۹ ساله و ۷ ساله هستم من چیکار کنم بچه هام تو درس هاشون بهترین باشن و موفق آیا مدرسه تو آینده تحصیلی تاثیر داره حتمی باید نمونه دولتی درس بخونن لطفا کامل و جامع بهم توضیح بدید شما چطوری تا کنکور پیش رفتید که ۳ رقمی شدید من چه کار باید بکنم
میشه خواهش کنم از پشت گوشی یکی بزنی تو گوشم که برم درس بخونم؟
نه من فیزیکی دلمنمیاد😂
ولی دست ب جریمه کردنم خوبه
رشته ت چیه؟
هروقت برنامتو انجام ندادی، بهم بگو یه جریمه توپ بهت بدم😂😍
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)