2777
2789
عنوان

کنکوریا سوالاتونو بپرسید📝

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 75 پست
یعنی چی؟ چطوری میشه؟ مگه میشه دلخواه باشه؟  من الان اصلن آمادگی ندارم🥺

‼️ چه کسانی مصاحبه ی دی ماه رو شرکت کنند؟

➖ اگر تا الان برای کنکور خوب مطالعه کردید و وقت برای آماده شدن مصاحبه رو دارید.

➖ اگر استرس اینو دارید که توی ارزیابی بعدی نتونید عملکرد خوبی از خودتون نشون بدید.

➖ اگر میخوایید خودتون رو محک بزنید و با جو مصاحبه آشنا بشید که بتونید ارزیابی بعدی رو با نتیجه ی خوب بگذرونید .

➖ اگر مشکلی با هزینه اش ندارید.

‼️چه کسانی مصاحبه دی ماه رو شرکت نکنند؟

➖ اگر سال های قبل مصاحبه دادید و با شرایط آشنایی دارید.

➖ اگر تا الان برای کنکور خوب نخوندید و وقت برای آمادگی شرکت تو مصاحبه ندارید.

➖ اگر نمیخوایید دوتا هزینه بابت مصاحبه بدید ( یکی دی یکی خرداد ) .

➖ اگر میتونید با وجود شرکت نکردن توی این مصاحبه ارزیابی بعدی رو خوب پشت سر بگذارید.

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

برای انسانی روزی چنتا تست بزنیم ؟ ما بهتره یا قلمچی؟

عزیزم آزمون آزمون توجه ب سطحی متفاوته

اگه خیلی قوی هستی ماز

متوسط ب بالا قلمچی

متوسط و ضعیف گزینه۲

تعداد تست هم بستگی داره دوازدهم یا پشت؟ هدفت چیه؟ تا الان چی کار کردی و سرعت مطالعه؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مصاحبه خیلی سخته؟ 🥲

اگه استرستو مهار کنی

از قبلش آمادگی کسب کنی با مطالعه و تحقیق 

از پسش برمیای قطعااا

با پایه زیر صفر تجربی(رتبه پارسالم 54 هزار بود)از الان روزی 6-7 ساعت بخونم چقدر احتمال داره رتبه 10 ...

الان من بگم احتمالش کمه شما میخوای مطالعه رو کلا بزاری کنار؟😁

ب حرف بقیه توجه نکن، کاری ک میدونی درسته رو برو تو دلش و از کسی نظر نخواه

صد خودتو بزار ، چند ماهم بیشتر نمونده 

تو بهترین حالت قبولی

تو برترین حالت یه آمادگی عالی واسه کنکور ۴۰۴ پیدا کردی

درهر صورت باخت نمیدی و ننیجه برات جذابه🤝🏻

یه سوال من رشتم تجربیه بعد برای ثبت نام کنکور علاوه بر تجربی تربیت معلم هم زدم الان برا تربیت معلم ه ...

اول دفترچه تجربی رو آزمون میدی ک شامل دروس اختصاصی رشته ت هستش و بعد دفترچه فرهنگیان رو بهت میدن ک دو درس دیگه داره

سلام گلم من مادر دو تا بچه ۹ ساله و ۷ ساله هستم من چیکار کنم بچه هام تو درس هاشون بهترین باشن و موفق ...

سلام چه خوب که انقدر پیگیر هستید و دغدغه موفقیت فرزندانتون رو دارین🌹

قطعا مدرسه خیلی خیلی مهمه

فضای انگیزه بخش، معلم های خبره، محیط سالم اخلاقی دانش آموزان. البته این موضوع بیشتر تو متوسطه اول و دوم خیلی جدی تره. چون بچه ها تحت تاثیر جامعه همسالان هستن تو نوجوانی و اگه تو جو درس خونی نباشن و سطح مدرسه پایین باشه خب اونا هم نمیخونن و هم اینکه واقعا معلم تو مدارس عادی زمان و شرایط تست کار کردن یا حرفه ای تر درس دادن رو نداره 

سلام چه چیزایی توی مصاحبه فرهنگیان امتیاز داره؟ من شنیدم متاهل باشی یا پدر و مادرت فرهنگی باشن امتی ...

متاهل بودن که نه 

خانواده فرهنگی یله تاثیر مثبت داره

اما در مقابل آیتم های دیگه تاثیرش ناچیزی

عضویت تو بسیج، شرکت در مسابقات ورزشی یا قرآنی مدرسه و جایزه آوردن هم تاثیر داره

مرسی از اینکه وقت گذاشتی  من اطلاعات دینیم خیلی کمه واقعا نگرانم 😥

قربونت❤️

پی دی افاشو تو کانالا میزارن دانلود کنی بخونی حله

از الانم زوده، از دو هفته مونده ب مصاحبه بشین براش وقت بزار

تجربیم امشب دارم میخوابم کلی برنامه مونده:(

شاید برنامه ای ک مینویسی در سطح خودت نیس خب

شاید خیلی کمال گرایانه س

سعی کن اول با یه چیز سبک شروع کنی و ب مرور بیشتر شه

اولم تمرکز رو کیفیت باشه نه تایم

اول دفترچه تجربی رو آزمون میدی ک شامل دروس اختصاصی رشته ت هستش و بعد دفترچه فرهنگیان رو بهت میدن ک د ...

یا خدا چه درسای؟!😐

باید بخونمشون؟

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

شاید برنامه ای ک مینویسی در سطح خودت نیس خب شاید خیلی کمال گرایانه س سعی کن اول با یه چیز سبک شروع ...

نه ببین برنامه درسته من این وسط هزار جور کار میکنم الا درس خوندن

باورت میشه امروز دقیقا دو ساعت تمام دختر همسایه رو که امتحان داشت اومده بود من باهاش کار کردم ولی از درس خودم افتادم 🚶

سلام 

یا خدا چه درسای؟!😐 باید بخونمشون؟

تعلیم و تربیت

هوش و استعداد معلمی

اولی منبعش مشخص شده دومی نه