2777
2789
عنوان

کنکوریا سوالاتونو بپرسید📝

637 بازدید | 75 پست

بنده رتبه سه رقمی کنکور۹۹

و دانشجوی مشاوره فرهنگیان هستم

سه ساله کار مشاوره تحصیلی انجام میدم

همین الانم تو آموزشگاه نشستم ،امروز بخاطر یلدا اینجا خلوته، گفتم یه کمکی به شما داشته باشم😂❤️

سوالی اگه هست بفرمایید قشنگا

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جریان این ک میگن باید قبل کنکور بریم مصاحبه چیه؟

یلدا مبارک راستی❤️

abzarek.ir/service-p/msg/2351649 من میرم از اینجا ولی اگه ی درصد حقی به گردنت داشته باشم حلالت نیست تو ی توضیح بدهکاری به من نفهمیدم چجوری اومدی جا شدی و جا زدی امیدوارم آدم درستت پیدا بشه گمون نمیکنم باشه ولی خب... خدانگهدار

ازمونا چرا انقد سخته😂💔من ا صب میخام ازمون مشابه پارسال بدم نمیتونم حوصلم نمیکشه

قلمچی؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

اگ فرهنگیان در بیایم لیسانسم بگیریم  انصراف بدیم هزینه میگیرن؟ 

و اینکه 8 سال سابقه جزو دانشگام حساب میشع

چون من بخام برم رشته دیگ ای درس بخونم باید 8 سال بگذره بعد برم

قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨
روزی چند تا تست بزنیم اوکیه؟

بستگی به هدف، پایه ، رشته و مهارت‌ داره 

انسانی بود رشتتون؟

بله عزیزم

جریان این ک میگن باید قبل کنکور بریم مصاحبه چیه؟ یلدا مبارک راستی❤️

مرصی از تبریک زیبا😍

چون قراره مصاحبه سفت و سخت تر باشه، میخوان قبل کنکور برگزارش کنن. احتمالا تا اواخر دی به ترتیب حروف الفبا روزهای مصاحبه رو مشخص می‌کنند البته دلخواهیه، میتونی اینو شرکت نکنی و تو خرداد بری