2777
2789
عنوان

کنکوریا سوالاتونو بپرسید📝

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 75 پست
مرصی از تبریک زیبا😍 چون قراره مصاحبه سفت و سخت تر باشه، میخوان قبل کنکور برگزارش کنن. احتمالا تا ا ...

خب اگه قبل کنکور بریم بهتره یا بعدش؟؟

یکم راهنمایی کنید من صفرممم☹️ هیچی نمیدونممم:)

مگه تو مصاحبه چیا میپرسن ک سخت ترم بشهههههه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ فرهنگیان در بیایم لیسانسم بگیریم  انصراف بدیم هزینه میگیرن؟  و اینکه 8 سال سابقه جزو د ...

۸سال جزو سابقه تدریسه 

و اینکه بعد از فارغ التحصیلی حتما باید ۸سال خدمت رو داسته باشین وگرنه دوبرابر هزینه دریافتی رو به عنوان جریمه بابد پرداخت کنی اما بعد ۸سال میتونی دیگه تدریس نکنی

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

خب اگه قبل کنکور بریم بهتره یا بعدش؟؟ یکم راهنمایی کنید من صفرممم☹️ هیچی نمیدونممم:) مگه تو مصاحبه ...

هردوتاش رو میتونی شرکت کنی عزیزم

سوالات مصاحبه هم‌فایلاش زیاده حتما از دو هفته مونده ب تایم مصاحبه دانلود کن بشین بخون

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

هردوتاش رو میتونی شرکت کنی عزیزم سوالات مصاحبه هم‌فایلاش زیاده حتما از دو هفته مونده ب تایم مصاحبه ...

ببخشید کانالی چیزی توی تل میشناسید ک فایل ها باشه ؟اگه‌میشناسید‌میشه بگید

یکی که تو چهار ماه پزشکی میخواد

همین امروز از یکی از خفن ترین مدرس های کنکوری  شنیدم که یکی اگه واقعا بکوب بشینه این ۴ماهو بخونه قطعا پزشکی میاره . شما اگه کلاس و برنامه و آزمون حرفه ای داشته باشی و حداقل روزی ۲۰۰تا تست بزنی البته اگه دوازدهمی نیستی، میتونی بهش برسی

بعد من درس میخونم ولی هیچ انگیزه ای ندارم طببعیه💔😂😐

آخه انگیزه یه چیز متغیره 

یه وقتی میشینی پای یه لایو انگیزشی، انگیزه ت میره رو هزار، دو هفته میخونی بعد دوباره همون اش و همون کاسه

آیندتو رو یه چیزی ک متغیره نساز، کارتو بکن، تستتو بزن، فقط بخون

برای کنکور اردیبهشت میشه خرداد ترمیم کرد؟ اگه آره چ جوری بعدش باید ویرایش کنم معدلمو ؟ 

بله عزیزم‌میشه

🔴 درباره ثبت نام برای امتحانات "ترمیم نمره" فقط بدونید که:

⏰زمان ثبت نام در هر استان متفاوته؛

ولی در کل ثبت‌نام‌ معمولا بعد از امتحانات دی ماه شروع میشه.

زمان دقیقش رو باید از اداره آموزش و پرورش یا مدرسه بزرگسالان محل سکونت خودتون بپرسید.

💸هزینه ثبت نام هم تو هر استان عدد ثابت و یکسانی نیست و به طور جداگانه تعیین می‌شده.

هزینش هم برحسب هر واحد یا هر درس تعیین شده و سال پیش برای هر درس، بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان بوده.

✅برای "ثبت نام و تکمیل فرم‌های مورد نیاز" هم باید به مدرسه بزرگسالان مراجعه کنید

بخشی از کارای ثبت‌نامتون هم در سایت my.medu.ir انجام می‌شه که بهتون میگن🥰

❌ فرصت ثبت نام ترمیم نمره، ایجاد سابقه و دیپلم مجدد همگی در بازه ی خرداد ماه است. 

°❎ دی ماه نمیشه این کار رو انجام داد.

خوشبختانه فرصت ترمیم مجدد هم که داده شد.

ببخشید کانالی چیزی توی تل میشناسید ک فایل ها باشه ؟اگه‌میشناسید‌میشه بگید

هر کانال کنکوری، دم مصاحبه جزوه زیاد میزاره. منم خودم چندتایی دارم ک برای مصاحبه دانش آموزام فرستاده بودم. اگه میخوای آیدی ایتا یا روبیکاتو برام بزار ک پیدا کنم برات بفرسم 

استارتر میشن لطفا درخواستمو قبول کنید 

عزیزم درخواستت برام‌نیومده

همین امروز از یکی از خفن ترین مدرس های کنکوری  شنیدم که یکی اگه واقعا بکوب بشینه این ۴ماهو بخون ...

مرسیییی به حرفتون نیاز داشتممم😍❤️❤️❤️ روزی چهارده ساعت خوندن خوبه؟

به سوی بیکران و فراتر از آن...🧸💜✨
مرسیییی به حرفتون نیاز داشتممم😍❤️❤️❤️ روزی چهارده ساعت خوندن خوبه؟

چهارده ساعت فوق العادس تو این تایم

مخصوصا الان که اکثر رقبات، دوازدهمی هستن و غالبا به اشتباه فقط درگیر تشریحی خوندن هستن و یک ماه رو راحت میسوزونن.  اگه زرنگ و با برنامه باشی همین دی اندازه دوماه خوندن عادی، از بقیه جلو میفتی❤️

میشه درخواست بدم؟؟ راستیتش من فقط تلگرام دارم ....

اره عزیز اوکیه