همین الانم تو آموزشگاه نشستم ،امروز بخاطر یلدا اینجا خلوته، گفتم یه کمکی به شما داشته باشم😂❤️
سوالی اگه هست بفرمایید قشنگا
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
سلام عزیز من دارم برای کنکور انسانی میخونم. فقط این جامعه شناسی بخش بخوانید و بدانید در کنکور میاد؟& ...
سلام گلم
طبق کتاب، این بخش ممنوعه س برای طرح سوال
اما سنجش طی سالهای گذشته مثل ۹۹ و ۱۴۰۰ سابقه طرح سوال از قسمت های حذفی تو درس روان یا عربی رو داشته. بنظرم ریسک نکن و بخون
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
اگ پیدا نکردی آیدی ایتا یا روبیکا بزار برات ارسال کنم
میرسم تا ۱۵ دی درس های تخصصی نوبت اول رو تست بزنم و حفظ کنم؟
و اینکه در روز میخوام ی درس از هر کتاب بخونم مثلاً روز اول درس اول فلسفه درس اول ریاضی و.. ولی سوالم اینه که چند تا کتاب رو لحاظ کنم سه کتاب ؟ دو کتاب ؟ یا چندتا ؟
شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ میبینید ..امام علی علیهالسلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟✨😚ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚
میشه جواب منم بدین کلی به راهنمایی نیاز دارم .. اولا که موفق باشی عزیزم ❤️ میرسم تا ۱۵ دی درس ها ...
متشکرم😍❤️
عزیزم اگه فارغ التحصیل هستی هم مثل دوازدهم ها عمل کنی بهتره. دی کلا ماه جمع بندیه. جمع بندی هم ب صورت توده ای یا بقچه ای هستش. ینی اول تو دو روز نصف مثلا ریاضی ۳ رو ببند و ب همراهش کل ریاضی ۱ و ب ترتیب برو جلو
میدونم قصدت اینه ب آزمون ۱۵ ام کانون برسی اما این روش دقیقتره
متشکرم😍❤️ عزیزم اگه فارغ التحصیل هستی هم مثل دوازدهم ها عمل کنی بهتره. دی کلا ماه جمع بندیه. جمع ب ...
یازدهمم عزیزه دلم ..
میشه منو برا یازدهم راهنمایی کنی؟
شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ میبینید ..امام علی علیهالسلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟✨😚ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚
سلام چه خوب که انقدر پیگیر هستید و دغدغه موفقیت فرزندانتون رو دارین🌹 قطعا مدرسه خیلی خیلی مهمه فض ...
اگر دسترسی به مدرسه خوب رو نداشته باشم و یا هزینش برام مقدور نباشه چه روش های دیگه ای پیشنهاد میدین خودتون از چه پایه ای شروع کردین به جدی درس خوندن و چه کارهایی میکردید برای بهتر شدن درستون
خب بهتره طبق برنامه امتحانا بری جلو هر درسی هم ک امتحان داری حتما براش تست اموزشی، زماندار و نمونه سوال امتحانی برای نهایی کار کنی. بعد امتحانا هم تمرکزتو بزار رو یکی از نقاط ضعف دهمت و اونو تا قبل خرداد ببند
اگر دسترسی به مدرسه خوب رو نداشته باشم و یا هزینش برام مقدور نباشه چه روش های دیگه ای پیشنهاد میدین ...
من از سال دهم خیلی جدی شدم برای کنکور
از قبلش هم دولتی درس میخوندم و معمولا شاگرد اول بودم ولی سال نهم بخاطر دوستان ضعیف ترم، منم یمقداری افت تحصیلی داشتم.
بنظرم حداقل آزمون های کانون ثیت نام کنید فرزندتون رو مخصوصا از نهم. که هر دو هفته تو جو آزمون دادن قرار بگیره و با برنامه قلمچی جلو بره. پشتیبان آموزشی هم دارن
الان من بگم احتمالش کمه شما میخوای مطالعه رو کلا بزاری کنار؟😁 ب حرف بقیه توجه نکن، کاری ک میدونی د ...
نمیذارم کنار ولی شماا مشاوری مسلما دانش آموز مثل من داشتی یا دیدی
اینکه یه نفر تجربه مشاوره داشته باشه و با سند و مدرک بگه همچین کسی بوده و به همچین رتبه ای رسیده اعتماد به نفس و انگیزه خیلی بیشتر میشه از این جهت سوال پرسیدم
اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)
نمیذارم کنار ولی شماا مشاوری مسلما دانش آموز مثل من داشتی یا دیدی اینکه یه نفر تجربه مشاوره د ...
حقیقتا یه دانش آموزی بوده که میانگین درصدهاي کنکور سال قبلش زیر ۲۰ بوده و سومین سالی بود ک پشت کنکور موند. فک میکنم از اواسط آذر بود که کلاس های خوبی ثبت نام کرد و برنامه حرفه ای رو شروع کرد و برای کنکورش که تو تیر بود کل دوازدهم رو با کیفیت هشتاد جمع کرده بود و رتبش ۶هزار و خورده ای شد و داروسازی آورد . منتها به کوب میخوند و فقط در هفته نصف روز استراحت داشت