2777
2789
عنوان

گربه یک ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 70 پست
نژاد تریر هستن دوتا هستن مادر و دختر اسماشون جرسی و لوسی هست 

وای خدایی مننن تو این سگ رو دارییی...🥺🥺🥺🥲🥲🥲🥲❤️❤️

خیلی نازن ...😚😚😚😀😀😀

واو چه اسمای قشنگی...😉😉🖤🖤

چه وقته ..؟ بچهه لوسی هست...؟🥺

بعد میگممم عکسشوو میزارییی اینجااا ( عاشقق سگم ولی نمتونم داشته باشم...🥲)

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

آره دیگه حیوانات خانگی شناسنامه دارن. من خودم چند سال گربه داشتم

وای خوب شد گفتی واقعیتش اطلاعی نداشتم..😅

ممنون..😄

میگم موارد ضروری و مهم هم میگی لطفا..؟ مثلا از چی میترسن از چی بیشتز خوششونن میاد و....؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارهه ... نمدونم چکار کنمم .. منتظرم پدرم بیاد اون خیلی گربه اینا دوست داره ... شاید اون نازش کنه و ی ...

بشورینش بعد بغلش کن یا با دستکش نازش کن بعد یه چیز گرم هم بذار تا بعدا که میاریش داخل خونه.

'-' !니 곁에 나는 살수있어
وای خدایی مننن تو این سگ رو دارییی...🥺🥺🥺🥲🥲🥲🥲❤️❤️ خیلی نازن ...😚😚😚😀😀😀 واو چه اسمای قشن ...

نه جرسی مامان لوسیه.... جرسی یازده سال داره و لوسی هشت سال تقریبا 

مرسی ..

'-' !니 곁에 나는 살수있어
بشورینش بعد بغلش کن یا با دستکش نازش کن بعد یه چیز گرم هم بذار تا بعدا که میاریش داخل خونه.

مگه گربه ها از  اب بدشون نمیاد...🥲

عصبانی نشه یک وقت..

نه جرسی مامان لوسیه.... جرسی یازده سال داره و لوسی هشت سال تقریبا  مرسی ..

ای جانم خدا حفظش کنهه..🥺🥺

جرسی رو از همون کوچیکی داشتی..؟

بدشون بیاد ولی نباید کثیف باشن ک ...تو نت بزنی نحوه شست و شو شون هست . کلی کلیپ هست از شستن گربه ها ...

خیلی ممنون..💓

وای خوب شد گفتی واقعیتش اطلاعی نداشتم..😅 ممنون..😄 میگم موارد ضروری و مهم هم میگی لطفا..؟ مثلا ...

بیشتر دوست دارن روی سر و زیر چونه شونو ناز کنیو بخارونی. نباید به دمش دست بزنی خوشش نمیاد. واسه بازی ممکنه چنگ بندازن روت ، به هیچ وجه غذای شیرین مثل شیرینی و کیک و اینا نباید بخورن. حتما باید واکسینه شن

حیف دوستشون دارم و گرنه عوض میکردم با گوربه ات...🥹♥️

ای جانمم..🥺💓

انقدر دلم میخواد هاپو داشته باشم ک خدا می‌دونه.. ولی پدرم اصلا موافق نیست ..🥲💔

بیشتر دوست دارن روی سر و زیر چونه شونو ناز کنیو بخارونی. نباید به دمش دست بزنی خوشش نمیاد. واسه بازی ...

آها مممنون .. بد چه وسیله‌ای هایی دوست دارن ..؟ اسباب بازی ک بازی کنه منظوزمه بعد ‌...هر‌غذاییی بدم مشکلی نداره یا حتما باید غذای خودشو بدم..؟ غذایی ک داخلش روغن و رب باشه اشکال داره بخوره..؟ 

چون الان کوچیکه اگر فقط به غذای گربه عادت کنه از همین الان دیگه غذاهای دیگرو نمیخوره واسه همین میگم فقط باید غذای خودشو بدم یا غذاهای دیگم یکم بهس بدم اشکالی نداره...؟