2777
2789
عنوان

گربه یک ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 70 پست
آها مممنون .. بد چه وسیله‌ای هایی دوست دارن ..؟ اسباب بازی ک بازی کنه منظوزمه بعد ‌...هر‌غذاییی بدم ...

غذای مخصوص خودشون باشه بهتره، روغن و ادویه نباشه بهتره. اسباب بازی مثلا یه عروسک کوچولو رو به نخ ببندید اون نخ هم به یه میله کوچیک ببندید مثل چوب ماهیگیری بشه.با اون بازی میکنه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غذای مخصوص خودشون باشه بهتره، روغن و ادویه نباشه بهتره. اسباب بازی مثلا یه عروسک کوچولو رو به نخ ببن ...

مدل عروسک ک فرقی نداره ..؟ 

هر عروسکی باشه دوست داره.؟

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

نژادش میکس سیبرین و دی ال اچ هست ...به نظر بزرگتر میاد ..سوپ مرغ بدون استخوان درست کن با هویج و سیب زمینی و کمی برنج میکس کن ..نرم باشه ولی خیلی آبکی نباشه یه کاسه کوچولو براش بزار ببین میخوره ...چهار ماهگی فقط واکسن هاری بزن براش..یه قرص انگل خارجی میشه چهل تومن ..یک چهارم بزار ته گلوش و دهنشو نگه دار تا قورتش بده بعد مدفوعش رو چک کن اگه انگل داشت ببر دامپزشکی دارو بده. 

قدمش پر خیر و برکت ..بهترین و تمیزترین حیوون گربه س 😻💖

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
نژادش میکس سیبرین و دی ال اچ هست ...به نظر بزرگتر میاد ..سوپ مرغ بدون استخوان درست کن با هویج و سیب ...

ممنون از راهنمایتون انشالله وقت کردم میبریمش دامپزشکی بینم خدای نکرده مشکلی نداسته باشه 

ممنون از راهنمایتون انشالله وقت کردم میبریمش دامپزشکی بینم خدای نکرده مشکلی نداسته باشه 

خاهش میکنم ..ببر یه ویزیت بشه و قرص انگل بدن بهش 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
خاهش میکنم ..ببر یه ویزیت بشه و قرص انگل بدن بهش 

چشم فقط از داروخانه بگیرم یا از جایی ک وسایل و ... حیون هارو میفروشن...؟

عروسک کوچولو باشه، نه مدل فرق نداره، رنگی باشه بهتره مثل قرمز

ممنون..💓

الان دیگه ازمون نمیترسه...🥺خداروشکر ... اولایش قائم میشد ولی دیگ دیدش بهش اسیب نمیزنیم و براش غذا میبریم دیگه نمیترسه ازمون..❣️😅

چشم فقط از داروخانه بگیرم یا از جایی ک وسایل و ... حیون هارو میفروشن...؟

از فروشگاه لوازم حیوانات یا همون پت شاپ بگیر