2777
2789
عنوان

گربه یک ماهه

539 بازدید | 70 پست

سلام دوستان ... دیشب پدرم یک گربه ای رو اورد ک گفت گم شده یا مادرش ترکش کرده نمدونم هوا هم خیلی سرد بودش دلش براش سوخت اوردش خونه...

غذا ی گربه هم براس خرید ... گفت بزاریم و بخوره خیلی ناز و پشمالوعه( از گربه های خیابونی نیست فرق میکنه) 

الان چکار کنم باهاش..😅

من اخه تاحالا گربه اینا نداشتم و باهاشم یر کار نداشتم ... کسی هست گربه داشته باشه راهنماییم کنه..؟ 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای دست نزنیا شاید انگل داشته باشه بدبخت میشی

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

قبلا هم عروس هنلدی داشتم ( تو تاپیک هام هست ولی چون از آشنا خریده بودیم ولی اومدن گفتن عروس هلندی رو 

میخوان......🥲) خلاصه رفت لونای من..💔 ( اسمش لونا بود....)

ولیی الان گربه هستت چکارر کنممم باهاسش.😅

می‌تونه ببره دامپزشکی بررسی کنن...🫥

ببره...

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
قبلا هم عروس هنلدی داشتم ( تو تاپیک هام هست ولی چون از آشنا خریده بودیم ولی اومدن گفتن عروس هلندی رو ...

زندگی کن...عشق کن....یکی از بهترین هدیه ها افتاده تو بغلت چی میخوای دیگه ؟!🥹♥️

'-' !니 곁에 나는 살수있어

شیری که بهش میدی اصلا نباید شیر گاو باشه. شیر خشک مخصوص بچه گربه رو از پت شاپ بگیر بهش بده.

گربه ها توی خاک دستشویی میکنن یه بستر با خاک مخصوصش رو هم تهیه کن.

وقتی بزرگ تر شد اصلاا نباید دیگه شیر بخوره چون مشکل گوارشی شدید میگیره

کاری نداره! یه دامپزشکی ببر فقط چک بشه حالا خواستی شناسنامه هم بگیر براش بعد دیگه باهاته دیگه یه غذا میخواد یه جا خواب

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
وای دست نزنیا شاید انگل داشته باشه بدبخت میشی

وای مطمینی..؟

من تاحالا بهش دست نزدم ولی پدرم چرا... 

گفتش باید ببریم دام پرشکی... امشب ک شب یلداست نمیشه جمعه هم ک بسته هست انشالله شنبه اگر خدا بخواد میبریمش دامپزشکی ‌‌...