2777
2789
عنوان

گربه یک ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 70 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله طوری نمیشه من یبار ی گربه اوردم ی شب نگه داشتم رفت... اما چندین ماه بعدش باردار شدم و گ ...

یا خدا..🥲🥲🥲

من دست نزدم فعلا به گربهه ... 

خداروشکر حال خودت و دخترت خوبه..🤲❤️

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

یا خدا..🥲🥲🥲 من دست نزدم فعلا به گربهه ...  خداروشکر حال خودت و دخترت خوبه..🤲❤️

نگران نباش کلی ادم دست میزنن

فقط بغل و بوسشم نکن گلم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
همین شیر های مغازه ای دیگ پاکتی ها 😁

اها.. ای خداروشکر من از همون شبر ها بهش دادم خیالم راحت شد ترسیدم فک کردم یک مدل شیر دیگع ای داره..😀

نگران نباش کلی ادم دست میزنن فقط بغل و بوسشم نکن گلم

چشممم ... فعلا ک اون از ما می‌ترسه میرم پیشش قائم میشه ولی غذا میزارم براش میرم این طرف سریع میادد مبخوره ( پچم شکموعه..🥺)

اییی..🥺🥺🥺 اخه خیلی نینی کوچولههه چکاررشش کنممم میترسمم بیمیرههه چون با اینجا سازگاری ندارهه...🥺 ...

ببرش دامپزشکی و تو نت در موردش سرچ کن اینو بدون تنها بمونه هم میمیره پس بهتره یکی ازش مراقبت کنه ...گناه داره بچه ....♥️🥹

'-' !니 곁에 나는 살수있어

اگر خیلی کوچولو هست فعلا بهش شیر بدین ولی به مادرتون بگید گوشت یا مرغ رو آبپز کنه و چرخ کنه و هر بار یه تکه براش بزارید تا بخوره یه گوشه حتما خاک بریزید تا بره داخلش مدفوع کنه چون اگر خاک پیدا نکنه مدفوع نمیکنه و مریض میشه اینا از بچگی یاد گرفتن 

الان سرده به هیچ‌وجه تو سرما نگهش ندارید مراقبش باشید گاهی هم آب براش بزارید و مرتب جاشو تمیز کنید البته گربه ها زیاد کثیف نمیکنن

ببرش دامپزشکی و تو نت در موردش سرچ کن اینو بدون تنها بمونه هم میمیره پس بهتره یکی ازش مراقبت کنه ... ...

ارهه ... نمدونم چکار کنمم .. منتظرم پدرم بیاد اون خیلی گربه اینا دوست داره ... شاید اون نازش کنه و یکم باهاش بازی کنهه.. 

والا من نمدونم چکارس کنم.. اخه نازشم کردم ولی میخواد بیاد بیرون ( تو تراسه .. اما تراس ما پنجره‌ داره و تقریبا خوبه اندازش واسه گربهه بعد در باز میکنم ک مثلا براش غذا بریزم ... میخواد بیاد بیروننن...🥲🥲چکارر کنمم)

ببرش دامپزشکی و تو نت در موردش سرچ کن اینو بدون تنها بمونه هم میمیره پس بهتره یکی ازش مراقبت کنه ... ...

ارهه ... نمدونم چکار کنمم .. منتظرم پدرم بیاد اون خیلی گربه اینا دوست داره ... شاید اون نازش کنه و یکم باهاش بازی کنهه.. 

والا من نمدونم چکارس کنم.. اخه نازشم کردم ولی میخواد بیاد بیرون ( تو تراسه( چون یهویی شد فعلا جا و وسیله اینا هیچی نداره مجبور شدیم بزاریمش اینجا..) .. اما تراس ما پنجره‌ داره ( نگران نباشید گرمه جاش...❣️) و تقریبا خوبه اندازش واسه گربهه بعد در باز میکنم ک مثلا براش غذا بریزم ... میخواد بیاد بیروننن...🥲🥲چکارر کنمم)

از این طرفم خیلی کوچیکه ..🥺❤️