2821
2789

واسه من که هیچ تغییری نمیکرد ، 

تو ۴ سال حدود  ۵،۶ بار آزمایش دادم جواب همه شون تقریبا یکی بود .

کم یا زیاد نشده بود

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واسه من که هیچ تغییری نمیکرد ،  تو ۴ سال حدود  ۵،۶ بار آزمایش دادم جواب همه شون تقریبا یک ...

خوش بحالت من سه سال پیش ۴ بودم الان شده ۲ 

اصلا موندم چطوری ممکنه همچین چیزی 

اقا اصلا سیل واری هم برداشته بشه دیگه باید بسه ۳ 

خوش بحالت من سه سال پیش ۴ بودم الان شده ۲  اصلا موندم چطوری ممکنه همچین چیزی  اقا اصلا س ...

بازم ۲ تا ۴ که نرمال ، حتی ۱.۵ به بالا هم‌خوبه.

واسه من ۰.۵ 

نیم‌ 😶

دیگه اگه بخواد اینم کم تر شه تموم میشه که

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

درکل  Lh و fsh خیلی مهم ترن از amh 

البته کیت آزمایشگاه ها هم متفاوته، باید تو همون آزمایشگاه قبلی با همون دستگاه قبلی چک کنی

البته کیت آزمایشگاه ها هم متفاوته، باید تو همون آزمایشگاه قبلی با همون دستگاه قبلی چک کنی

من هنوز‌ مجردم موندم چه هاکی تو سرم بریزم میگن فریز هم شانسش کمه

این ماه میرم ازمایشگاه قبلی روز سوم پریود بدم چون روز سوم نبودم یه روز مونده به پریودم بود

چند سالتونه بچه دارین؟  الان مشکل ناباروری دارین؟

الان ۲۵ سالمه ، از ۱۸ سالگی فهمیدم کمه .

iui ،ivf ... هرکاری کردم نمیشد ، با ۷۰ تا آمپول تحریکی که تو ده روز زدم کلا دوتا تخمک گرفتن، یکیش جنین شد ، همونم انتقال دادن منفی شد گفتن بی کیفیت تخمک هات و...

باید اهدایی بگیری، هیچوقت نمیتونی با تخمک خودت باردارشی 🙂

سه ماه بعدش بدون هیچ دارویی باردار شدم الان دخترم ۴ سالشه، یه ساله که بود پسرمو باردار شدم الان دو سالشه...

حالا این دوتا رو میخواستم.

الان سومین بچم که کاملا ناخواسته که هیچ... با جلوگیری سفت و سخت باردار شدم😅 الان ۲۰ روزشه و تو بغلمه.

دقیق ۶ سال از زمانی که گفتن داری یائسه میشی گذشته و من همچنان هم مرتب پریود میشم هم ذخیره تخمدانم همونیه که بوده 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز