2821
2789
الان ۲۵ سالمه ، از ۱۸ سالگی فهمیدم کمه . iui ،ivf ... هرکاری کردم نمیشد ، با ۷۰ تا آمپول تحریکی که ...

وااای هیلی خیلی برات خوشحال شدم بخدا یعنی اینو گفتی دلم روشن شد 

ایشالا خدا برات حفظشون کنه گلم 

برای بچه اول چند سال اقدام کردین؟

اونا نرمالن ولی چه فایده اونا لحظه ای نرمالن بعدا معلوم نیست نرمال باشن یا نه 

نه خوبه نگران نباش، واسه من با این ذخیره کم هر بار آزمایش دادم نرمال بودن

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هنوز‌ مجردم موندم چه هاکی تو سرم بریزم میگن فریز هم شانسش کمه

الان که نرماله ولی بازم چک کن چند وقتی یه بار ، تو آزمایشگاه ثابت...

اگه دیدی داره کم میشه بعد فریز کن.

چند بار باید انجام بدی که به تعداد زیاد داشته باشی به هزینه نگهداریش بیرزه...

هرچند دوستم فریز کرد ، بعد که ازدواج کرد ماه دوم سوم باردار شد، اون بیچاره ها یخ زده موندن 😂

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
الان ۲۵ سالمه ، از ۱۸ سالگی فهمیدم کمه . iui ،ivf ... هرکاری کردم نمیشد ، با ۷۰ تا آمپول تحریکی که ...

واییی چقدر خوب خداروشکرت کاش منم طبیعی باردار بشم نیازی به ivf و iui نباشه دیروز عکس رنگی رحم انداختم

شما تنبلی تخمدان دارید که تعدادش کم نشده؟؟

نه ، اون که فضایی و کاذب بالا میبره amh رو 

اتفاقا تخمدان هام کوچیک هم هست 

نه خوبه نگران نباش، واسه من با این ذخیره کم هر بار آزمایش دادم نرمال بودن

یعنی دارم سکته مبکنم بخدا اخه هنوز مجردم از وقتی چشامو باز کردم هی درس خوندم الان شاغلم موقعیتم خوبه 

من تک فرزندم هستم خیلی سخته 

سر خاستگار هم خیلی سختگیری دارم دیگه عاجز شدم قشنگ 

حالم از درس و اینا بهم میخوره سرمو با اینا گرم کردم موقعیتامو پروندم

این ماه میرم ازمایشگاه قبلی روز سوم پریود بدم چون روز سوم نبودم یه روز مونده به پریودم بود

واسه amh زیاد مهم نیس روزش، ولی آزمایشگاه مهمه. انشاالله بهتر باشه از قبلی جوابش

الان که نرماله ولی بازم چک کن چند وقتی یه بار ، تو آزمایشگاه ثابت... اگه دیدی داره کم میشه بعد فریز ...

وااای خوبه که طبیعی باردار شد 

اره چندبار باید انجام بدم تعداد تخمک ها بالا باشه 

دوستتون چندبار انجام داد؟ ذخیره ش چقدر بود مگه؟

وااای هیلی خیلی برات خوشحال شدم بخدا یعنی اینو گفتی دلم روشن شد  ایشالا خدا برات حفظشون کنه گل ...

ممنون عزیزم😘 انشاالله به وقتش قسمتت❤️

واسه اولی دو سال تقریبا ، البته اوایل اقدام باردار شدم سقط شد دکترم فرستاد آزمایش فهمیدم ذخیرم کمه ، اگه نمیفهمیدم کلا شاید زودتر هم باردار میشدم چون خیلی استرس و شوک وارد شد بهم...

مخصوصا که خونوادگی نازایی داریم 🤦‍♀️ مامانم، خاله هام و...

.

دیگه قسمت همین بود🤭

ممنون عزیزم😘 انشاالله به وقتش قسمتت❤️ واسه اولی دو سال تقریبا ، البته اوایل اقدام باردار شدم سقط ش ...

اهان مرسی از راهنماییات گلم 

والا منم از استرس شب و روز ندارم

واییی چقدر خوب خداروشکرت کاش منم طبیعی باردار بشم نیازی به ivf و iui نباشه دیروز عکس رنگی رحم انداخت ...

انشاالله😍

من بعد که مشهد آی وی افم‌منفی شد رفتم پیش دکتر نصر تو تهران گفت خیلی اشتباهه ivf واسه شما ها چون معمولا بدن به داروها جواب نمیده تو این شرایط...

واقعا هم‌همینطور بود، طرف با ۷،۸ دونه آمپول ۴۰ تا تخمک میگرفتن ازش، من بدبخت روزی ۷،۸ تا میزدم تو سیکلش فقط دو سه تا 😅

والا ارزش بیهوشی و سوزن فرو کردن نداشت اون تعداد

یعنی دارم سکته مبکنم بخدا اخه هنوز مجردم از وقتی چشامو باز کردم هی درس خوندم الان شاغلم موقعیتم خوبه ...

منم تک فرزندم ، واسه ماها سخت تره یکم شرایط،میدونم...

انشاالله یه بخت خوب نصیبت شه ، دیگه هر آدمی یه ایرادی داره همیشه ایده آلتو پیدا نمیکنی! 

تو زندگی همه هم مشکلات و سختی هست...

من خودم سه ترم خوندم فهمیدم این مشکلو دارم کلا درسو ول کردم گفتم وقت واسش زیاده، قرار بود یه مدت نامزد بمونیم مامانم یه واحد نصفه داده بود واسه خودمون تکمیل کنیم سریع خودش ساخت فرستادمون خونه بخت 😆

.

ولی خب عجله نکن بازم ، سر فرصت انشاالله پیدا میشه یه آدم خوب و بعدم به وقتش بچه های سالم و صالح میده خدا بهت 😘

2824
2823
2791
2779
2792