2821
2789
انشاالله😍 من بعد که مشهد آی وی افم‌منفی شد رفتم پیش دکتر نصر تو تهران گفت خیلی اشتباهه ivf واسه شم ...

راستی عزیزم ذخیره دوستتون چقدر بود که فریز کرد؟ چنتا تخمک ازش گرفتن؟ چند سالش بود؟

وااای خوبه که طبیعی باردار شد  اره چندبار باید انجام بدم تعداد تخمک ها بالا باشه  دوستتو ...

واسه دوستم ۱.۴ و ۱.۳ و... این حدودا بود آزمایش هاش ، دو بار پانکچر و فریز کرد حدود ۳۰ تا تخمک شد 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم تک فرزندم ، واسه ماها سخت تره یکم شرایط،میدونم... انشاالله یه بخت خوب نصیبت شه ، دیگه هر آدمی ی ...

منم الان به این نتیجه رسیدم که دیکه ول کنم درس رو الان دیکه ازدواج و بچه دار شدن اولویت اولمه 

باز خوبه خانوادت همراهمت بودن من خانوادم گیر دادن نه اول دکتری بگیر بعد ازدواج کن 

دیکه عصبی شدم گفتم ولم کنید😅

اهان مرسی از راهنماییات گلم  والا منم از استرس شب و روز ندارم

خیلی اشتباهه استرس ، شرایطت هم جسمی هم روحی بدتر  میشه.

پیگیر باش ولی درگیرش نشو زیاد ، بسپار به خدا 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
بازم خداروشکر خدا بچه هاتونو سالم نگه داره برای منم دعا کنید ممنون

چشم حتما 😍

انشاالله خدا واستون بهترین ها رو بخواد😘 همه چی دست خودش

واسه دوستم ۱.۴ و ۱.۳ و... این حدودا بود آزمایش هاش ، دو بار پانکچر و فریز کرد حدود ۳۰ تا تخمک شد&nbs ...

دوبار پانکچر هم دوتا هزینه جدا میخواد ولی مشکلی ندارم میدم اونارو فقط از نعمت بچه محروم نشم خدایا تنها خواستم ازت همینه داشتن بچه های سالم 

چنده سایز تخمدانات 

تو سونو میزنه کوچک تر از نرمال ، استرس بدتر بود که سمت چپی اکثر اوقات با سونو شکمی پیدا نمیشد ؛ واژینال میدیدن 😅

البته روز سوم کوچیکن ، وسط سیکل نرمال تر میشن 

راستی عزیزم ذخیره دوستتون چقدر بود که فریز کرد؟ چنتا تخمک ازش گرفتن؟ چند سالش بود؟

۲۴ سالش بود

منم الان به این نتیجه رسیدم که دیکه ول کنم درس رو الان دیکه ازدواج و بچه دار شدن اولویت اولمه  ...

مامان من خودشم چندین سال درگیر نازایی و ivf بود، ترسیده شده 😂

تو سونو میزنه کوچک تر از نرمال ، استرس بدتر بود که سمت چپی اکثر اوقات با سونو شکمی پیدا نمیشد ؛ واژی ...

منم برام سونو نوشته ابن ماه روز سوم برای شمارش فولیکول

دوبار پانکچر هم دوتا هزینه جدا میخواد ولی مشکلی ندارم میدم اونارو فقط از نعمت بچه محروم نشم خدایا تن ...

آره دیگه هر بار دارو و سونو و پانکچر ...‌ 

یعنی هی کم میشد؟

نه تو آزمایشگاهای مختف متفاوت بود.

واسه منم یه جا ۰.۵ بود  ، ماه بعدش ۰.۶۵

منم برام سونو نوشته ابن ماه روز سوم برای شمارش فولیکول

سونو سریالی میفرستاد منو 

روز اول تا سوم ، هفتم تا نهم ... ۱۳ تا ۱۵ 😬😅

2823
2791
2779
2792