paroooo مدیر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 971 عنوان ازمایش amh | مشاهده متن کامل بحث + 5014 بازدید | 63 پست سلام خانوما درسته که ازمایش amh ممکنه جوابش هرسری تغییر بکنه؟کسی تجربه شو داشته بیاد بگه؟ 1402/09/28 | 15:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paroooo مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 971 انشاالله😍 من بعد که مشهد آی وی افممنفی شد رفتم پیش دکتر نصر تو تهران گفت خیلی اشتباهه ivf واسه شم ... راستی عزیزم ذخیره دوستتون چقدر بود که فریز کرد؟ چنتا تخمک ازش گرفتن؟ چند سالش بود؟
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6378 وااای خوبه که طبیعی باردار شد اره چندبار باید انجام بدم تعداد تخمک ها بالا باشه دوستتو ... واسه دوستم ۱.۴ و ۱.۳ و... این حدودا بود آزمایش هاش ، دو بار پانکچر و فریز کرد حدود ۳۰ تا تخمک شد کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
paroooo مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 971 منم تک فرزندم ، واسه ماها سخت تره یکم شرایط،میدونم... انشاالله یه بخت خوب نصیبت شه ، دیگه هر آدمی ی ... منم الان به این نتیجه رسیدم که دیکه ول کنم درس رو الان دیکه ازدواج و بچه دار شدن اولویت اولمه باز خوبه خانوادت همراهمت بودن من خانوادم گیر دادن نه اول دکتری بگیر بعد ازدواج کن دیکه عصبی شدم گفتم ولم کنید😅
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6378 اهان مرسی از راهنماییات گلم والا منم از استرس شب و روز ندارم خیلی اشتباهه استرس ، شرایطت هم جسمی هم روحی بدتر میشه.پیگیر باش ولی درگیرش نشو زیاد ، بسپار به خدا کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6378 بازم خداروشکر خدا بچه هاتونو سالم نگه داره برای منم دعا کنید ممنون چشم حتما 😍انشاالله خدا واستون بهترین ها رو بخواد😘 همه چی دست خودش کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
paroooo مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 971 واسه دوستم ۱.۴ و ۱.۳ و... این حدودا بود آزمایش هاش ، دو بار پانکچر و فریز کرد حدود ۳۰ تا تخمک شد&nbs ... دوبار پانکچر هم دوتا هزینه جدا میخواد ولی مشکلی ندارم میدم اونارو فقط از نعمت بچه محروم نشم خدایا تنها خواستم ازت همینه داشتن بچه های سالم
paroooo مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 971 واسه دوستم ۱.۴ و ۱.۳ و... این حدودا بود آزمایش هاش ، دو بار پانکچر و فریز کرد حدود ۳۰ تا تخمک شد&nbs ... یعنی هی کم میشد؟
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6378 چنده سایز تخمدانات تو سونو میزنه کوچک تر از نرمال ، استرس بدتر بود که سمت چپی اکثر اوقات با سونو شکمی پیدا نمیشد ؛ واژینال میدیدن 😅البته روز سوم کوچیکن ، وسط سیکل نرمال تر میشن کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6378 راستی عزیزم ذخیره دوستتون چقدر بود که فریز کرد؟ چنتا تخمک ازش گرفتن؟ چند سالش بود؟ ۲۴ سالش بود کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6378 منم الان به این نتیجه رسیدم که دیکه ول کنم درس رو الان دیکه ازدواج و بچه دار شدن اولویت اولمه ... مامان من خودشم چندین سال درگیر نازایی و ivf بود، ترسیده شده 😂 کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
paroooo مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 971 تو سونو میزنه کوچک تر از نرمال ، استرس بدتر بود که سمت چپی اکثر اوقات با سونو شکمی پیدا نمیشد ؛ واژی ... منم برام سونو نوشته ابن ماه روز سوم برای شمارش فولیکول
paroooo مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 971 مامان من خودشم چندین سال درگیر نازایی و ivf بود، ترسیده شده 😂 😅
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6378 دوبار پانکچر هم دوتا هزینه جدا میخواد ولی مشکلی ندارم میدم اونارو فقط از نعمت بچه محروم نشم خدایا تن ... آره دیگه هر بار دارو و سونو و پانکچر ... کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6378 یعنی هی کم میشد؟ نه تو آزمایشگاهای مختف متفاوت بود.واسه منم یه جا ۰.۵ بود ، ماه بعدش ۰.۶۵ کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6378 منم برام سونو نوشته ابن ماه روز سوم برای شمارش فولیکول سونو سریالی میفرستاد منو روز اول تا سوم ، هفتم تا نهم ... ۱۳ تا ۱۵ 😬😅 کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘