2777
2789
عنوان

جوش بعد نوره

174 بازدید | 27 پست

من تقریباً دو هفته پیش نوره به کل بدنم زدم و تقریباً سه چهار روز پیش دیدم که بدنم پر جوش شده البته خیلی درد یا خارش ندارم داخل هوش مصنوعی که پرسیدم گفت فولیکولیته... بنظرتون چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه جوش زدن طبیعیه فضولات بدنه کمکم بدنت تمیز میشه نمیرنه دفعات دیگه

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

میخواستم استفاده کنم الان گفتی دیگه میترسم استفاده کنم

من راستش قبل از اینکه بخرم راجع بهش تحقیق کردم میدونستم که این اتفاق میافته و خب واقعاً مشکلی نداشتم تست استفاده هم دادم:(

میخواستم استفاده کنم الان گفتی دیگه میترسم استفاده کنم

ببین تجربه استفادمو باهات در میون میذارم به عنوان موبر طبیعی واقعاً خوبه ین گزینه جوش زدنشو فاکتور بگیریم واقعاً هم تاثیر خیلی خوبی توی کم کردن نازک کردن موها داره فقط جوش کاش نمیزدیم

نوره بو میده ؟من یه پودری گرفتم ازین فله ها پودرشو بو کنی یکم بو میده اما با آب قاطی کنم اصلا بوش اذ ...

ببین نوره بو میده لی بوش خیلی تند نیست یا مثلاً اذیت کننده نیست میتونی نهایتاً با گلاب قاطیش کنی و استفاده کنی خیلی به صرفه و خوبه

جوشام از بدن نمیرن واقعا 🥺🥺🥺؟

نه اونا که بالاخره ازبین میرن مهم اینه نوره اثرشو گذاشته که جوش زده

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤