2777
2789

کدوم شهرهستین؟منوی انتخابی وپذیرایی مراسمتون چطوربود؟هزینه ی تقریبی تون چقدرشد؟

ببینم میتونیم به عروسی گرفتن فکرکنیم یانه🥲

من و شوهرم دوماه پیش بجای عروسی یه جشن تو ولادت پیامبر و امام صادق علیه السلام گرفتیم و رفتیم خونمون، بااینکه خانواده شوهرم پولدارن من اینو به شوهرم گفتم بعد بهشون اعلام کردیم

بجاش خونه مون یه جای باحال تر گرفتن برامون و مسافرت میریم و چشم ادمای اضافی و کسایی که نمیخواستیم هم تو زندگیمون نیفتاد و از کلی گناه جلوگیری کردیم و خدا انقد عزت داد بهمون که بااینکه دوروز قبلش داداش زن داییم فوت کردن کل فامیل مامانم به احترام اینکه مجلس شادی اهل بیته و تصمیم مارو خیلی قشنگ دونستن (طبق حرف خودشون‌‌)اومدن و این اولین باری بود بعد اینکه کسی فوت کرده بود عروسی رفتن و همه هم بهشون خوش گذشت:))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من و شوهرم دوماه پیش بجای عروسی یه جشن تو ولادت پیامبر و امام صادق علیه السلام گرفتیم و رفتیم خونمون ...

ارایشم و موهامم خودمون درست کردیم لباسم میخواستم لباس عروس نپوشم که عمم دوروز قبل انقد زنگ زد که من هدیه میدم بهتون و چندوقت هی پیگیری میکرد که هدیه منه خیالتون راحت باشه لباسم که اوکی شد انقد همه چییی قشنگگگگ و زیبا پیش رفت که کلی کیف کردیم

من و شوهرم دوماه پیش بجای عروسی یه جشن تو ولادت پیامبر و امام صادق علیه السلام گرفتیم و رفتیم خونمون ...

خیلی هم عااالی

چجورجشنی؟منظورتون اینه که شام ندادین؟تعدادمهمون هاتون تقریبا چندنفربود؟

راستش منم دوست ندارم خیلی هزینه کنیم ازطرفی واقعانمیتونم از عروسی بگذرم احساس میکنم اگرجشن نگیریم همیشه حسرتش تودلم میمونه🥲

دوست دارم یه جشن ساده بدون خرج اضافه و اسراف ولی قشنگ بااقوام درجه یک بگیریم اگه بشه

خیلی هم عااالی چجورجشنی؟منظورتون اینه که شام ندادین؟تعدادمهمون هاتون تقریبا چندنفربود؟ راستش منم د ...

مولودی بود ولی خیلی خیلی بمن خوش گذشت حدود ۵۰ ۶۰تا خانم،برای عقدمون حدود ۱۲۰نفر از هردو خانواده رو ما شام دادیم همین مراسم رو کلا برای عقد داشتیم و پدرشوهرم هم همون شب مولودی۳۰ ۴۰نفر از فامیلای خودشون شام دادن، این شام ها رو ما اصلا نمیخواستیم خود پدر و مادرامون برای حفظ آبروشون دوست داشتن و گرفتن ولی بازم کلی از هزینه ها کم شد و بدون یکم ممکنه تیکه سنگین از فامیل شوهر یا خودت بشنوی ،دقیقا اونجا دشمنات پیدا میکنی، توی یه عروسی خیلی دهاتی (تو روستا ولی جوری که همه زنا با داماد میرقصیدن و هیچکس حد و حدودی رعابت نمیکرد)همون موقع تصمیم ما، انقد یه ادم روستایی سطح فکری پایین با حرفای چرتش منو ناراحت کرد رفتم شب کلی اشک ریختم ولی کلا چون ادم عوضی ای بود و قبلا هم اینو نشون داده بود بعدش رها کردم چون تا دو سه ماه یکم به حرفا حساس میشی

ولی تو میتونی تحملش کنی و اون به پاداش قشنگش که خدا بهت میده می ارزه و در کل ۹۵درصد ادما که شنیدن این کارو کردم بهم آفرین گفتن و برام دعا کردن که مهم تربن اون دعاها دعای مادر پدرم بود